Toori (nyk. Ruusu)

24.09.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

26.2.2021 Toori muutti omaan loppuelämän kotiinsa siskonsa Denshan kanssa.

***

Toori on sisaruskolmikon reippain ja rohkein seikkailija, joka on aina ihmisiä ovella vastassa ja kiipeämässä syliin.

4.2.2021

Emme toistaiseksi ota Toorista enempää kyselyitä vastaan.

2.2.2021

Toorin ja sen sisarusten Denshan ja Michin elämä alkoi karulla tavalla. Kolmikon emo jäi auton alle, ja pikkuiset siskokset toimitettiin löytöeläintaloon. Sieltä kolmikko siirtyi Rekku Rescuelle kotihoitoon. Pentujen hoitamisessa oli aluksi paljon työtä, sillä heiltä löytyi koko litania terveysongelmia: matoja, korvapunkkeja, väiveitä ja märkiviä silmiä. Onneksi lääkintä ja intensiivinen hoiva auttoivat, ja pentujen terveydentila koheni. Pikkuhiljaa kisanpennut antoivat kotihoitajilleen anteeksi jatkuvan lääkkeiden annon.

Toori on pentueen rohkein ja sosiaalisin pentu. Se on aina ensimmäisenä ovella vastassa ja kiipeämässä syliin. Sen paras kaveri on Densha-sisko, jonka kanssa he ovat samalla aaltopituudella leikkiessä. Toori ja Densha etsivätkin yhteistä kotia. Toori on kelpo kaveri heti syliin napattavaksi. Sylissä Toori aloittaa hurjan kehräämisen, ja nauttii silityksistä ja huomiosta, kunnes ulkomaailman tapahtumat vievät taas huomion leikkiin ja yleiseen mellastamiseen. Toorin ja sen sisarusten lempileikkeihin kuuluu pienillä leluhiirillä leikkiminen sekä niiden upottaminen vesikuppiin.

Pennuilla oli pitkään flunssan oireita, ja niistä otettiin erilaisia flunssa- ja virustestejä. Eläinlääkäri totesi kuitenkin oireiden johtuvan todennäköisesti pölyävästä savihiekasta. Jatkossa pennuilla tulisi siis käyttää mahdollisimman pölyämätöntä hiekkaa.

Pennut ovat hyvin kiintyneitä kotihoitajiinsa, mutta koronan vuoksi vierailijoihin totuttamisessa on ollut ongelmia, joten tämä porukka ei välttämättä hurmaa ihmissosiaalisuudellaan ensikohtaamisella. Kaikki kolme kuitenkin rakastavat silityksiä ja huomiota, ja kehruukone käynnistyykin jokaisella jo pienestä kosketuksesta. Lisäksi pennut ovat hyvin kilttejä. Niillä ei ole tapana purra tai raapia ihmisiä edes leikkiessä, ja niillä on muutenkin varsin hellät otteet. Sijaiskodissa pennut ovat asuneet omassa huoneessaan, joten niiden uusissa kodeissa tulisi olla aikaa ja ymmärrystä vielä ajoittain ääniä ja äkkinäisiä liikkeitä ujosteleville pikkukissoille.

Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi.

Summary in English

4.2.2021

We no longer accept new adoption requests for Toori.

2.2.2021

Toori and her sisters Michi and Densha were brought to Rekku Rescue after their mother got hit by a car. At first the kittens had all kinds of health issues, such as worms, ear mites and infected eyes. Fortunately the medicine and intensive care did the trick, and the kittens began to heal.

Toori is the most social and brave of the three siblings. She is always the first one to greet people at the door, and likes to climb on her caretakers’ laps. Her best friend is her sister Densha, and they are looking for a home together. Toori’s favourite games include playing around with toy mouses and dipping them in her water bowl.

The kittens had flu symptoms for a long time. Various tests were taken and nothing was found, so the veterinarian suspects that the symptoms are most likely caused by dust from their litter. In the future their new homes should use a cat litter with as little dust as possible.

The kittens are very attached to their foster ‘parents’, but due to the covid-19 situation they have not met many visitors. At the beginning they might not be very social towards new people. At the end, all three love pets and attention, and it is easy to get them purring. The kittens are very gentle, and they do not tend to bite or scratch people even when playing. The kittens have been living in their own room in the foster home, so in their new homes they need to be given enough time and understanding to get used to the big world outside their safe little habitat.

We do not adopt out kittens as the only cat in the family.