Tonks (nyk. Kapteeni)

Lisätty sivulle: 2015-08-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tonks (nyk. Kapteeni)
20.9.2015 Tonks ja Toto saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.11.2015 Kissaveljekset Kapteeni (Tonks) ja Perämies Koistinen (Toto) ovat kotiutuneet meille parin kuukauden aikana mainiosti. Nämä kaverit ovat oikeita ahmatteja ja herkkusuita, joilla ei varmasti koskaan jää mitään ruokaa lautaselle. Kapteenin lempipuuhaa on viherkasvien tuhoamisen lisäksi seurata lämpimän patterin päältä metsikön lintujen ja oravien puuhia, kun taas Koistinen mieluiten torkkuu keinutuolissa. Välillä juostaan kilpaa matot rullalle ja otetaan kunnon painit. Kapteeni on maailman rennoin kissa, joka rakastaa ihmisten päällä nukkumista ja tulee aina mukaan vessareissuillekin. Olalle pitää päästä istumaan varsinkin, jos joku yrittää syödä jotain. Perämies Koistinen seuraili aluksi veljeään ja katseli ihmisiä vähän kauempaa, mutta on rohkaistunut huimasti. Syliin tullaan kehräämään, eikä kynsienleikkuukaan enää pelota, kunhan siitä saa namuja palkinnoksi. Parhainta maailmassa (ruuan lisäksi)ovat rapsutukset leuan alta.

***

Leikattu urospentu, s. 5/2015, kotihoidossa Helsingissä.

31.8.2015 Tonks on siskojen lähdettyä omaan kotiin muuttunut todella seuralliseksi. Ihminen on Tonksin mielestä ihan paras ja puskeminen ja kova kehräys alkaa heti, kun vähän silittää. Silitystä vaaditaan maukumalla ja pehmeillä tassuilla noustaan jalkaa vasten kurottelemaan silittävää kättä. Sylissä Tonks muuttuu välillä ihan makarooniksi nauttiessaan silityksistä ja rapsutuksista, mutta useimmin vain pyörii ja kieppuu, kun kaikkea pitää puskea. Jos leikki on kesken, Tonks ei malta olla sylissä kovin kauaa. Tonks tykkää kovasti leikkiä sekä leluilla että veljensä Toton kanssa. Välillä Tonks saa hoitopaikan omankin kissan innostumaan leikkiin.

Tonks ja Toto etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia, mutta voivat muuttaa myös erikseen, kunhan uudessa kodissa on reipas kolli leikkikaverina.

14.8.2015 Tonks tuntuu olevan pentueen reippain. Ensimmäiset puskemisyritykset on todistettu ja silittelyä ei saa lopettaa, muuten alkaa maukuminen. Tonks on muutenkin kova juttelemaan. Tonks on myös hyvin huolehtiva muita pentuja kohtaan. Kun jollekin sisaruksista annetaan esimerkiksi matolääkettä, niin Tonks tulee viereen miukumaan ja varmistamaan, ettei mitään pahaa tapahdu. Kaikki hoitotoimenpiteet ovat onnistuneet tassujen pesua lukuun ottamatta ongelmitta. Vesi ja tassujen kastuminen on ilmeisesti maailman pelottavin asia tämän kisun mielestä! Utelias ja seurallinen pikkukissa.Tonks etsii yhteistä kotia jonkun veljensä Toton kanssa tai vaihtoehtoisesti reippaan kollikissan kaverina. Pienten lasten perheeseen ei pentuja luovuteta niiden arkuuden vuoksi.

Tinni, Tinja, Toto ja Tonks ovat alkujaan Savonlinnasta ja saapuivat kotihoitoon Helsinkiin 6.8.2015. Pennut olivat tuolloin arviolta 13 viikkoisia. Pennut vaikuttavat terveiltä ja reippailta, vaikkakin ovat hieman ujoja. Ne saattavat vähän sähistä nopeaa lähestymistä, mutta kukaan ei ole kynsinyt tai yrittänyt purra. Kaikki pennut ovat sisäsiistejä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.