TomTom

Lisätty sivulle: 2007-04-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

TomTom
14.8.2007 TOMTOM SAI KODIN TURUSTA TOISEN KISSAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

20.6.2008 Uusia kuvia.

31.8.2007 Moikka! TomTom “Tomppa” on ollut meillä parisen viikkoa ja todella loistavasti menee. Tomppa on sopeutunut todella hyvin ja tulee talon vanhemman poikakissan (Kasperin) kanssa hyvin toimeen. Ensimmäinen yö ja päivä menivät Tompan itkiessä ja kyhjöttäessä sängyn alla, mutta sen jälkeen poika reipastui todella paljon ja Tompan ihana persoona tuli esille. Tompasta ja Kasperista tuli hyvät kaverit heti ensimmäisen nuuhkaisun jälkeen. Ne nukkuvat vierekkäin, pesevät toisiaan ja leikkivät keskenään. Välillä vähän painitaan, mutta ihan leikillään vaan. Kasperista on tullut Tompalle myös tuki ja turva, Tomppa seuraa
Kasperia joka paikkaan.

Tomppa on paljastunut tosi reippaaksi ja ihmisrakkaaksi. Se tulee syliin kehräämään ja viereen nukkumaan. Vieraita se välillä säikkyy ja juoksee sohvan alle piiloon, mutta tulee aika äkkiä pois, kun uteliaisuus iskee. Tomppa rakastaa ruokaa ja aivan kaikki näyttää maistuvan pojalle. Syö enemmän kuin sitä kolme kertaa suurempi Kasper. Raapimispuunkin tarkoituksen Tomppa tietää. Valjaisiin ja hammasharjaan yritän Tomppaa totuttaa pikkuhiljaa. Eli tosi hyvin on mennyt ja Tomppa oli selvästi oikea ratkaisu Kasperin kaveriksi. Nykyään tuntuu siltä niin kuin Tomppa olisi ollut täällä aina.:)

****

3.8.2007 Kuulumisia kotihoidosta Turusta: TomTomista ei uskoisi, että se on joskus ollut arka. Se on nykyään mitä ihanin ja normaalein kissavekara. Sitä voi silittää, nostaa syliin jne. TomTom on hyvä matkustaja ja hoidettava. Korvat on helppo putsata jne. Ja kaikkien kissojen kanssa Tomppa tulee loistavasti toimeen. Tompan hyviin puoliin kuuluu myös se, että se on todella kaunis… siis komea.

16.7.2007 Kuulumisia kotihoidosta: TomTom kävi tänään eläinlääkärillä kastroitavana. Operaatio oli nopeasti hoidettu ja jo illalla Tomppa oli oma leppoisa itsensä. Ennen leikkausta Tomppa oli kiukkuisella tuulella, kun ei saanut ruokaa. :) TomTom sai samalla eläinlääkärikäynnillä vahvisterokotukset, joten seuraava rokotuskerta on vasta vuoden kuluttua.
Kulukorvaus TomTomista 100e.

18.6.2007 Kuulumisia kotihoidosta: TomTom on sen verran rohkea, että sitä voi silittää ja sen voi nostaa syliin. Se on itse tullut kerran syliini kehräämään. Tompan lempilepopaikkoja ovat sohva ja koiran peti. Tomppa näkyy usein oman kissamme sylissä hoivattavana. TomTom sopisi erinomaisen hyvin toisen kissan kaveriksi.

Tässä joku päivä huomasin, että TomTomin kynnet olivat raapimispuusta huolimatta kasvaneet niin pitkiksi, että ne jäivät vaarallisesti mattoihin ja peittoihin kiinni. Otin tehtäväkseni leikata kynnet. Odotin katastrofia ja varauduin nahkahanskoin… Ihan turhaan, Tomppa istui aivan rauhallisesti sylissäni ja kun varmoin ottein leikkasin kynnet niin siinä ei kauan kestänyt kun operaatio oli valmis. Leikkasin vain etujalkojen kynnet, ettei tule kerralla liikaa ihmeteltävää. Uudessa kodissa pitää näistä edistysaskelista huolimatta ehdottomasti muistaa rauhallinen totutus ihmisiin.

31.5.2007 Kuulumisia kotihoidosta: TomTom on tosi leikkisä kaveri. Pallot ovat sen mielestä ihania vieriessään kauemmas ja niitä pitää heti mennä saalistamaan. TomTom on rohkaistunut paljon. Sitä voi silittää ja syliinkin sen voi tuttu ihminen ottaa. Edelleen TomTom on hivenen veljeään Kattinkia arempi. Ei siis äkkinäisiä liikkeitä Tompan seurassa, hiljaa hyvä tulee. Koiraa TomTom ei pelkää, mutta jos hurtta änkeää liian lähelle, niin silloin TomTom saattaa poksahtaa ja sähäistä. Se tietysti tekee TomTomin koiran mielestä entistä mielenkiintoisemmaksi, hyvin niillä silti menee. TomTom on ottanut kotihoitopaikan kissan idolikseen ja seurailee tätä ja tekee kaiken samalla tavalla. Mitä “iso” kissa tekee edellä, sitä TomTom perässä.

21.5.2007 Kuulumisia kotihoidosta: Kattink ja TomTom ovat rohkaistuneet sitten Suomessa olon alkupäivien. Ne pyörivät uteliaina ihmisten, omien kissojemme ja koiramme ympärillä. Aluksi ne ihmettelivät uutta paikkaa saunan lauteilta käsin, nyt ne vilistävät jo ympäri asuntoa. Molemmat tulevat muiden eläimien kanssa hyvin toimeen. Ihmiset ovat niitä pelottavimpia tyyppejä, muut eläimet eivät. Silittelytuttuja ollaan jo, TomTom on hivenen veljeään arempi. Pääasia, että enää ei kuulu sähinää, kun pentujen lähelle menee, eivätkä kädet ole enää vaarassa saada jälkiä kynsistä tai hampaista. Ruoka maistuu ja hiekkalaatikolla käydään juuri niin kuin kuuluukin. Nämä todella komeat pojut odottelevat rakastavaa ja kärsivällistä kotia yhdessä tai erikseen.

13.5.2007 TomTom on kotihoidossa Turussa Kattinkin kanssa.

Huhtikuussa 2007 Ihanat aurinkoiset noin 4- 4,5 kk sisarukset: pöyheä ja pitkäturkkinen (Kattink) ja sileäturkkinen pikkumies (TomTom)-odottavat rakastava ja rauhallista kotia. Pojat ovat kastroimattomia. Syntynet yksinaisen herran huvilassa eika ole tottunut ihmisseuraan ja siksi viela vahan ujoa ja pelokkaita. Mutta ystavallisia ja uteliaita ne ovat ja kesyttyvat helposti.