Tomppa Tomera

Lisätty sivulle: 2008-10-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tomppa Tomera
31.10.2008 Tomppa Tomera sai kodin Riihimäeltä useamman kissan kaverina

***

UROSPENTU

8.10.2008 Heippa! Olen tällainen pieni ja ponteva kissanpoika. Yksi kumma nainen kävi pyydystämässä minut ja sisarukseni tuolta ulkoa viime viikolla. Väitti että meidän tulee muka talvella vilu! No, minä siitä aluksi kovasti suutuin, ja olinkin kolme päivää tosi vihainen, ja vähän kai surullinenkin kun osa sisaruksista, eli Noki, Esko ja kolme vielä nimetöntä veikkaa lähti paikkaan, jota joksikin ihme Turuksi kutsuttiin. Mutta jäi mulle sentään seuraksi veljeni Pikku Myy ja tänään ilmestyi seuraksi myös Helmi-Kalervo, joka tosin on mun isosetäni, tätini tai no, jotain sukua kuitenkin. Helmi-Kalervo ei ole vielä oikein tajunnut, että kaikesta huolimatta täällä on ihan mukavaa.

Mutta, tänään sitten hoitomamma antoi mulle nimeksi Tomppa Tomera, kun olen kuulemma niin reipas ja iloinen veijari, käyn kovasti kehräämässä ja tepastelen häntä pystyssä sukulaiseni Jullen opastaessa meitä talon tavoille. Olenkin porukan rohkein ja siitä kovasti ylpeä. Olen lähes pikimusta, hiukan valkoista sentään vatsan alta löytyy.

Oon valmis omaan kotiin marraskuun puolella, kun olen tehnyt neuvolakäynnin ja saanut tarvittavan rokotuksen. Mutta sitä ennen sopii tietty tulla moikkaamaan mua ja veljiä!