Tommi

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Veikeän näköinen Tommi on nuori kollipoika, jonka paras kaveri on veli Tuusa. Hän keksii kaikki parhaat leikit ja on veljeksistä rohkeampi.

8.3.2019

Tommi muutti veljensä Tuusan kanssa yhteiseen kotiin Helsinkiin.

21.1.2019

Kerrostalon äänet vielä ihmetyttävät kollipoikaa, joka muutti maalaistalosta etsimään uutta kotia kaupunkiin. Hän lähti kuitenkin rohkeasti ensimmäisenä sängyn alta tutkimaan uutta sijaiskotia. Ihmisten huomio ei vielä aivan kiinnosta, joskin namien vuoksi myös hän voi puskea ja olla siliteltävänä. Tommi käyttää aikansa kiipeillen huonekaluilla ja etsien kaikki pehmeimmät paikat nukkumista varten. Viereen unille mahtuu hyvin myös Tuusa.

Tommi on rohkea kiipeilijä ja hyvin aktiivinen, joten tulevalta kodilta vaaditaan vähän viitseliäisyyttä uusien aktiviteettien ja leikkien keksimiseen. Varsinkin naksutinkoulutuksesta voisi olla hyötyä energian purkamiseen. Tommi muuttaa uuteen kotiin yhdessä Tuusan kanssa, jotta kaksikko voi jatkaa yhteisiä päiväunihetkiä ja painikisoja. Toiveena olisi, ettei tulevassa kodissa olisi koiria tai pieniä lapsia, koska kissakaksikko vaatii oman tilansa tottuakseen uuteen kotiin.