Toivo

Lisätty sivulle: 2007-08-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Toivo
11.10.2007 TOIVO SAI UUDEN KODIN

****

UROS, noin 4kk (syyskuussa 2007) / Järvenpäässä

31.8.2007 kuulumisia: Toivo on ihan unelmakisu monenlaisiin perheisiin. Se tulee reippaasti tutustumaan vieraisiinkin ihmisiin, ei pelkää yhtään lapsia (3- ja 4v) vaan antaa näiden kantaa ja työnnellä nukenvaunuissa ihan tyytväisenä elämäänsä. Iltaisin Toivo mielellään nukkuu sylissä siliteltävänä. Tulee melko varmasti toimeen myös koiraperheessä. Kissaseura on myös hyvä juttu ja olisikin kivaa jos tulevaan kotiin saisi kissaseuraa leikkikaveriksi. Aivan ihana pakkaus!

21.8.2007 Toivo etsii uudelleen kotia perheessä puhjenneen ikävän allergia takia. Toivo on odottamassa kotia sisarusten, Uskon ja Rakkauden kanssa, seurana myös Onni ja Milli, joten olisi mukavaa jos Toivo pääsisi muuttamaan uuteen kotiin kaverin kanssa tai sillä olisi uudessa kodissa kissaseuraa valmiina.

****

19.8.2007 TOIVO MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

UROS, noin 2,5kk (elokuun alussa 2007) Huom! luovutusikä 3kk

1.8.2007 Pennut Usko, Toivo ja Rakkaus on löydetty Rottermannin alueelta jossa nuoriso ja huumeiden käyttäjät kiusaavat kissoja. Nämä sosiaaliset karvalapset on onneksi nyt saatu turvaan ja odottavat omaa kotia kotihoidossa.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.