Tofu

Lisätty sivulle: 2010-10-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tofu
13.11.2010 TOFU MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

UROS, noin 4kk marraskuun alkupuolella 2010/ Sipoossa

5.11.2010 Missäs koti Tofulle, tälle leikkisälle ja rohkealle pikkumiehelle?

27.10.2010 Lisätty uusia kuvia. Tofu kävi sisaruksineen viime viikolla eläinlääkärissä saamassa rokotuksen ja mikrosirun, joten nyt sisarusparvi on valmiina omaan kotiin.
Kuulumisia kotihoidosta: Tofu on reipas pikkupoika eikä pelkää uusia asioita. Se on reipas ja utelias ja hyvin leikkisä kehruupakkaus joka viihtyy sylissä ja tulee koirienkin kanssa hyvin toimeen. Tofun paras kaveri Donitsi lähti jo omaan kotiin, joten nyt pitäisi löytää Tofullekin oma koti.

13.10.2010 Sisarukset Donitsi, Tofu, Karamelli ja Laku odottavat omaan kotiin pääsyä.

Tofu on harmaaraidallinen pikkukolli, hieman porukan isointa Donitsia pienempi. Tofu on myös rohkea ja hyvin leikkisä kehruupakkaus. Tofu tulee luokse mielellään ja tutkii uteliaana paikkoja, se on vilkas ja pirteä ja rohkea pikkupoika. Tofu on hoitopaikassa hieman tutustunut pienempiin koiriin, joten tulevassa kodissa voisi olla koirakin. Tofu on Donitsin kanssa “pari” leikkivät ja nukkuvat usein yhdessä, rohkeat isot pojat. :)

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.