Tobias

Lisätty sivulle: 2013-06-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tobias
23.8.2013 Tobias muutti omaan kotiin Helsinkiin

****

Leikattu uros, noin 2v (kesällä 2013) kotihoidossa Vantaalla

11.7.2013 Komea ja kookas Tobias kaipaa jo kovasti omaa ihmistään. Oletko se sinä?

26.6.2013 Tobias kävi eilen rokotuksilla ja olisikin valmis lähtemään omaan kotiin. Ihana ja reipas Tobias tulisi varmasti hyvin toimeen ainoanakin kissana, tosin omaan kotiin voisi tietenkin lähteä myös samasta porukasta olevan kissakaverin kanssa :)

13.6.2013 Nellie, Jethro, Gibbs ja Tobias tulivat Vantaalla kotihoitoon ja etsivät nyt uutta kotia joko yhdessä erikseen. Aiemmassa kodissa kissat ovat tottuneet myös koiriin, joten kissoihin tottunut koirakin voisi ehkä uudessa kodissa olla. Koko porukka on vielä vähän hämillään uudesta paikasta, mutta ovat oikein mukavia kissoja, vaikka vielä vähän ujostuttaakin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.