Tlapka (nyk. Poju)

Lisätty sivulle: 2014-09-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tlapka (nyk. Poju)
10.10.2014 Tlapka sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.10.2014 Tlapkasta on tullut reipas, rohkea ja leikkisä pikku-kisu. Alun pelokkuudesta ei ole enää jälkeäkään ja tutustuminen Bingo-kissaammekin sujuu ihan mukavasti. Ensimmäisinä tutustumispäivinä oli murinoita ja sähinöitä vähän puolin ja toisin, ja varsinkin Bingo tuntui pelkäävän pikkuista kauheasti. Tlapka (nykyään Poju:) on onneksi utelias ja jaksaa lähestyä Bingoa sinnikkäästi, mutta kuitenkin rauhallisesti, ja nyt kisut jo nuuhkivat muina miehinä toisiaan ohi mennessään ja ovat pari kertaa syöneet samalta ruokakupiltakin:)

Annan yleensä Tlapkalle ensin oman penturuuan, jota se menee syömään hyvällä ruokahalulla ja kun annan ruokaa Bingolle, Tlapka saattaa juosta iloisesti uudestaan ruokakupille yhdessä Bingon kanssa. Bingoa se ei tunnu ihme kyllä häiritsevän, mutta yritän kyllä aluksi toppuutella pikkuista, että Bingo saisi hetken syödä rauhassa.

Olemme tosi iloisia Tlapkasta ja Tlapkakin vaikuttaa onneksi tyytyväiseltä:)

***

Leikattu urospentu, syntynyt 18.7.2014, luovutus aikaisintaan 10.10.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

29.9.2014 Tlapka on sylikissa, kehrääjä, joka kehrää jopa korvia puhdistettaessa, mutta myös erittäin touhukas villikko. Tlapka hyppää tai kiipeää ihmisen selkään aina kun saa tilaisuuden. Sen voisi varmasti helposti opettaa istumaan olkapäällä. Se tervehtii laittamalla nenästä kiinni ihmisen nenään ja killittää pienillä silmillään valkoiset viikset väpättäen mustaa turkkia vasten.

Maminan pennut Creminka, Tlapka, Tapka, Mourek, Mikinka ja Miurek ovat aivan mahtavia – osaavat hiekkalaatikon käytön, syövät innolla kaikkea tarjottua ruokaa, antavat hyvin tehdä hoitotoimenpiteitä, tykkäävät ihmisen ja tietysti ennen kaikkea toistensa seurasta. Niitä on kiva leikittää ja ne kiipeävät tilaisuuden tullen pian syliin. Tällä pentueella on hyvä alku kotikissan elämään, koska ne ovat saaneet emonsa ja ihmisten huolenpitoa sekä toistensa opettavaista seuraa pienestä pitäen. Omassa kodissa pitäisi löytyä leikkisää kissaseuraa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.