Tiuku (nyk. Maya)

Lisätty sivulle: 2013-01-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tiuku (nyk. Maya)
3.2.2013 Tiuku ja Taika muuttivat yhdessä omaan kotiin Espooseen Skye ja Shadow -kissojen sekä Liki -koiran kavereiksi

***

Kuulumisia kodista:

19.2.2013 Lisätty muutama uusi kuva. Näin menee meilläpäin! :) Pennuilla on ollut erittäin positiivinen vaikutus Shadowhun ja kaikki kolme leikkivät ja torkkuvat yhdessä, sekä antavat toisilleen kylpyjä. Skyekin on lakannut ärhentelemästä pennuille vaikka tykkääkin olla omissa oloissaan suurimman osan ajasta.

5.2.2013 Meillä on mennyt todella hienosti ensimmäiset päivät, pennut ovat kotiutuneet hyvin eivätkä muutkaan lapset ole pahemmin stressailleet. Pennut asuvat makuuhuoneessa ja nukkuvat sängyssä meidän kanssamme, mutta kovasti haluaisivat päästä tutkimaan asuntoa! Energiaa riittää ihan loputtomiin ja heidän leikkejään voisikin katsella kaiket päivät jos vain aika riittäisi :D

Skye ja Liki eivät ole moksiskaan, mutta Shadow on kovin kiinnostunut makuuhuoneen meiningeistä ja haluaisi nähdä ketä siella oikein on. Kaikki ovat käyttäytyneet niin hienosti ja rauhallisesti, että huomenna varmaan päästään jo tapaamaan, saa nähdä.

Tässä vielä vähän videota tyttöjen leikeista heti maanantai aamuna:

****

LEIKATTU NAARASPENTU, 12 vkoa (helmikuussa 2013), kotihoidossa Helsingissä

27.1.2013 Supersuloinen kissanelikko Taika, Taneli, Tiitus ja Tiuku ovat Satakunnasta yhdistykselle hoitoon tulleita emonsa hylkäämiä kissanpentuja. Aluksi ne olivat kotihoidossa Paimiossa, jossa niitä ruokittiin tuttipullolla, kunnes syöminen alkoi sujua omatoimisesti. Pentujen hieman kasvettua ne siirtyivät kotihoitoon Helsinkiin. Nelikko on madotettu useita kertoja, sekä rokotettu ensimmäisen kerran. Huomenna pirpanat viedään steriloitaviksi, sirutettaviksi ja saamaan tehosterokotteen. Noin viikon kuluttua pikkuiset olisivat valmiit muuttamaan omiin koteihinsa.

Kaikki neljä ovat hurjan reippaita kissalapsia. Heti hoitohuoneeseen mennessä alkaa kova hurina, kun neljän pennun kehruumoottorit käynnistyvät samanaikaisesti. Taika on porukan utelian, ja hoitohuoneesta halu maailmaa tutkimaan on kova. Taneli on joukon puhelian, ja sillä onkin joka päivä jotain juttuja kerrottavanaan. Tiituksen katse hellyttää kenet tahansa, eikä poikaa voi olla ottamatta syliin. Tiuku on porukan pienimpänä yrittänyt kovasti ottaa muita kasvussa kiinni, ja onkin onnistunut siinä jo hienosti.

Nämä neljä hurmaavaa kissanpentua viihtyvät kaikki sylissä, vaikka ei siinä kerralla niin kovin kauaa ehdi ollakaan. Lelujen perässä mennään vauhdikkaasti, ja syliinkin kiivetään – vaikka ihan itse lahjetta pitkin. Taika, Taneli, Tiitus ja Tiuku lähtevät mieluusti joko sellaiseen kotiin, jossa on jo kissakaveri odottamassa tai muuttavat sisaruksensa kanssa yhdessä omaan kotiin. :D