Tiuhti

06/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

17.3.2020 Tiuhtin kodinetsintä joutuu tauolle koronatilanteen takia. 

 

Vielä hieman arka ja villi Tiuhti on vähitellen oppinut, miten kiva juttu ihmiskaveri onkaan! Tiuhti etsii rauhallista kissakokenutta kotia, missä sille olisi kissakaveri.

3.2.2020

Tiuhtin veli Viuhti muutti jo omaan kotiin ja nyt on Tiuhtin vuoro. Tiuhti on se isompi ja arempi.

Puolivillit veljekset saapuivat syyskuun puoli välissä opettelemaan kotikissana oloa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut paljon ja osa jatkuu edelleen, mutta Tiuhti, kissa, joka sylki ja sähisi, kynttä tarjosi joka väliin, on jo hoksannut miten ihanaa on, kun rapsutellaan ja ollaan sylissä pussailtavana. Jopa niin ihanaa, että Tiuhti pyytää jo itse syliin joka aamu.

Väkisin kiinni pitäminen on kamalaa ja silloin ihmisen on varottava hurjan teräviä kynsiä ja hampaita. Eli käsittelyä on Tiuhtin kanssa ehdottomasti vielä harjoiteltava aktiivisesti.

Vedellä on kiva leikkiä ja oma ihana hiirulainen kulkee mukana ”kuin pieni pentu”. Tiuhti tarvitsee kodin, jossa ymmärretään ja osataan näitä vaarallisia tilanteita, joissa se villeys iskee kaiken hellyyden päälle, ja se villeys tuskin katoaa Tiuhtista koskaan.

Sijaiskodin kissakaverit ovat Tiuhtille tärkeitä, joten Tiuhti etsii kotia, missä sille olisi nuori poikakissa kaveriksi. Tiuhtia ei luovuteta perheeseen, missä on pieniä lapsia. Koska Tiuhtin pitää vielä opetella käsittelemistä, se tarvitsee kissakokeneen kodin.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiina / 045 221 2535

Soittoajat: Sovittaessa

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Tiuhti

Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.