Titus (nyk. Toivo)

Lisätty sivulle: 2011-10-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Titus (nyk. Toivo)
3.3.2012 TITUS MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

LEIKATTU UROS, noin 7kk (tammikuussa 2012)/Helsingissä

24.1.2012 Lisätty komeasta pojasta uusia kuvia. Titus on alkanut reipastumaan kun pikkuveikka lähti! Se tykkää kovin kyhnätä jaloissa ja tykkää hirmusti silittelystä :) Sylissä ei vieläkään viihdy, mutta tulee päälle nunnumaan ja hirveen mukavaa tuntuu olevan kun rapsutetaan ja silitetään :) Titus on tosi komea, kiiltävä turkki ja paksut posket, niin kuin kunnon kollilla pitää ollakkin.

9.1.2012 Tituksen kaveri Spartacus on löytänyt jo oman kodin, joten Titus muuttaisi varmasti mieluusti jonkun mukavan kissan kaveriksi.

17.12.2011 Titus on myös tullut kuorestaan, mutta tarvitsee siihen jonkun ystävänsä tukea, mieluiten Spartacuksen, mutta voisi ehkä tykätä jostain muustakin mukavasta ja reippaasta kissakaverista. Titus ja Spartacus ovat tällä hetkellä hoidossa Helsingissä samassa hoitopaikassa kun myös kotia etsivä Täplänenu.

22.11.2011 Spartacus ja Titus ovat tällä viikolla menossa kastoitavaksi ja siirtyvät hoitoon Helsinkiin, joten tämä kaksikko olisi kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen.

17.10.2011 Titus ja sen sisarukset Spartacus, Arska ja Livia ovat alunperin kotoisin Keravalta. Niiden emo pääsi asumaan vanhan miehen luo, mutta pentuja hän ei voinut pitää, joten niille löytyi onneksi hoitopaikka jossa ne ovat nyt päässeet tottumaan ihmiseen sekä normaaliin kotielämään.

KULUKORVAUS kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun