Titti Töpöhäntä

Lisätty sivulle: 2014-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Titti Töpöhäntä
31.01.2015 Titti Töpöhäntä sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.1.2017 Titti-töpöhännästä on tullut oikein ihmisrakas ja rohkea pikkuneiti. Ei olisi uskonut että alkuun arasta Titistä tulee niin ihmisrakas ja luottavainen. Titti seuraa minua joka paikkaan ja hyppää syliin rapsuteltavaksi aina kun on tilaisuus. Iltaisin hän saa juoksuhepulin ja silloin me leikimme hippaa. Hippahetki päättyy iltaruokaan ja -haleihin. Sitten Titti kömpii sänkyyn nukkumaan tyynyni viereen. Parempaa kissaystävää en olisi voinut toivoa!

***

Leikattu naaras, aikuinen. Kotihoidossa Hämeenlinnassa.

8.1.2015 Titti Töpöhännästä alkaa kuoriutua ihana pikkuinen hyrisijäkissa. Aamulla se tulee sänkyyn odottamaan aamurapsutuksia ja silityksiä. Sen jälkeen onkin jo kiire odottamaan omaa liha-annosta! Liha saakin tämän tytön pään ihan pyörälle ja pikkuneiti pörrää jaloissa, hyppypuskee ja kehrää! Välillä saattaa jopa maukaista ruokaa odotellessa, vaikka muuten onkin kovin hiljaista kaveria. Kotiin tullessa Titti tulee omien poikieni mukana ovelle vastaan ja ottaa siinäkin mielellään tervehdyssilitykset vastaan. Syliin Titin saa myös nostaa ja siinä alkaa hyristä ja painautuu vasten rapsutuksien saattelemana. Sylissä on myös mukava katsella ikkunasta maailmanmenoa.

Välillä Titti saa mahtavia hepuleita ja sinkoilee ympäriinsä! Toisinaan on kiva myös leikkiä hippaa toisten kissojen kanssa, mutta liian innokas leikkikaveri saa nopeasti läpäytyksen ja sähinät, kun Titti komentaa leikkimään nätisti. Titin uuden kaverin olisikin hyvä olla mahdollisimman lempeä, sillä Titti ei tykkää pomottavasta/liian innokkaasta kaverista ja on itsekin kovin kiltti luonteeltaan.

29.12.2014 Titti Töpöhäntä on erittäin soma pikkukissa, painoa sillä on alle 3 kg! Titti vielä aristelee ihmisiä, mutta on edistynyt kotihoidossa erittäin hyvin. Rauhallisesti lähestymällä ja sen käytöstä tuntemalla saa jo mennä silittelemään ja erityisesti Titti tykkää rapsutuksista leuan alta. Sylissäkin Titti voi viettää aikaansa, kun sen ensin vaan siihen nostaa. Titti voisi tykätä kiltin ja sosiaalisen tyttökissan seurasta tai sitten elosta ihan ainokaisena lemmikkinä, kunhan sillä olisi paljon seuraa ja joku, joka jaksaa sen kanssa leikkiä päivittäin pidempiäkin aikoja. Liian vilkas koti ei ole Titille paras paikka.

Ruoka Titille maistuu erittäin hyvin ja ruoka-aikaan hoitaja voikin saada puskevan pikkukisun jalkoihinsa. Titti tykkää syödä erityisesti lihaa, mutta myös laadukas märkäruoka on sen mieleen. Yönsä Titti tykkää nukkua kotihoitajan jaloissa, yleensä toiseen jalkaan nojaillen.

Titti Töpöhäntä on tullut kotihoitoon alunperin Juvalta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.