Titta

Lisätty sivulle: 2010-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Titta
25.3.2012 TITTA MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN ROOPE-KISSAN KAVERIKSI

****

LEIKATTU NAARAS, n. 1,5 vuotta (tammikuussa 2012) Helsingissä

22.3.2012 Titan epäluulo ihmistä kohtaan on alkanut pikkuhiljaa karista. Uteliaisuus voittaa, ja ihmisenkin seura voittaa yksinolon! Hoitomamma on jo pikkuisen päässyt rapsuttamaan Tittaa, joten eiköhän se ihanainen lemmikki sieltä suloisen Tittiksen sisältä ala varovasti tulla esiin. Lisätty muutama kuva kaunokaisesta.

1.2.2012 Lisätty uusia kuvia kovasti rentoutuneesta Titasta. Vielä tyttönen ei uskalla päästää ihmistä koskettamaan, mutta kovasti lähelle voi jo itse tulla loikoilemaan. Titalle tuli kaveriksi muutama viikko sitten 5 kk:n ikäinen Lux-pentu. Lux onkin auttanut Tittaa reipastumaan omalla iloisella asenteellaan. Lux tulee kiehnäämään ja kehräämään ihmisen syliin, jolloin Tittakin näkee, ettei se niin kovin vaarallista taida ollakaan. Tytöt myös leikkivät yhdessä jahdaten vuoronperään toinen toisiaan. Juuri tällä hetkellä todistan tilannetta, jossa kissaneidit ovat ensimmäistä kertaa lepäilemässä samalla pedillä vierekkäin. <3

Ehkäpä näille hurmaaville neitosille löytyisikin jostain se yhteinen koti, jossa ymmärrettäisiin, että suloinen Titta tarvitsee vielä hieman aikaa ja kärsivällisyyttä, ennen kuin se uskaltaa tulla kosketusetäisyydelle? :D

13.1.2012 Titta on kotihoidossa Helsingissä ja etsii uutta kotia.

Titta muutti noin vuosi sitten omaan kotiin, mutta kuinka ollakaan, ennen kun se oli ehtinyt kotiutua tai sitä oli ehditty edes steriloida se pääsi karkaamaan. Valitettavasti yhdistykselle ei ollut tullut karkaamisesta tietoa, joten emme pääseet loukuttamaan Tittaa tai voineet muuten auttaa sen kiinni saamisessa. Syksyyn asti Titta pääsi villiintymään vapaudessa, mutta syksyn tullen se oli toimitettu Viikin löytöeläintaloon pentuineen. Omistaja kävi sen sieltä hakemassa, mutta täysin villiintynyt emokissa ja täysin ihmiseen tottumattomat villipennut, eivät olleet hyvä yhdistelmä kotikissan, lasten ja pienen asunnon kanssa. Onneksi omistaja otti tässä vaiheessa yhteyttä yhdistykseen ja pyysi apua.

Titta ja pennut siirtyivät yhdistykselle hoitoon, selvisivät ruttoepidemiasta säikähdyksellä ja siirtyivät eläinlääkärireissulla rokotusten jälkeen toiseen hoitopaikkaan. Titta oli kuitenkin niin villi, että se oli paras erottaa pennuistaan, ja jonkin ajan kuluttua se siirrettiin takaisin ensimmäiseen hoitopaikkaan pentujen jäädessä toiseen kesyyntymään. Titta asui jonkin aikaa hoitopaikan olohuoneessa isossa tanskandogin häkissä, mutta vaikka muut kissat ja koirat olivat ok, ei ihminen tuntunut Titasta lainkaan kivalle kaverille. Katsottiinkin parhaaksi, että Titta pääsee tehokesytykseen yhdistyksen kissaexpertin luokse. Nyt tämä täynnä tulta ja tappuraa ollut Tittanen on taas alkanut pikkuhiljaa muistaa, että ihminen voikin olla ihan ok. Kunhan ujoileva tyttönen vielä reipastuisi sille tasolle, että se voisi saada uuden oman kodin. <3

Lisää Titasta ja sen edistymisestä voit lukea yhdistyksen foorumilta täältä.

****

29.1.2011 TITTA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

NAARAS, noin 4,5-5kk vuoden vaihteessa 2010/2011

30.12.2010 Kesän jälkeen mökkiläiset lähtevät kaupunkiin mökkialueelta, mutta monen monta kissapentua jää turhaan odottamaan perheiden paluuta. Tinttarella, Tiluuna ja moni muu on jätetty mökille kuolemaan nälkään ja kylmää. Onneksi näillä pennuilla kävi hyvä tuuri ja pääsivät hoitopaikkaan Tallinnassa ja odottavat nyt omaan kotiin pääsyä.

Tämä pentu on samasta porukasta kuin Tintarella, Tiluuna ja muut.

Se oli alkuun niin arka ja pelokas, ettei sitä vielä haluttu laittaa sivulle, mutta nyt se on jo kiltti kotikissa. Ja erittäin kaunis!

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on steriloitu, se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.