Tito

Lisätty sivulle: 2009-07-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tito
31.7.2009 TITO MUUTTI OMAAN KOTIIN JYVÄSKYLÄÄN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

14.2.2010 Hei! Ja terveiset lumisesta keski-suomesta. Tito on kotiutunut hyvin ja kasvanut kovasti. Lokakuun lopussa kävin myös pojan kastroimassa ja samalla eläinlääkäri antoi rokotukset. Kehui hyvä kuntoiseksi kaveriksi, painoa oli silloin kertynyt 3,5kg. Koiran kanssa tulee hyvin vaikka leikit onkin joskus suhteellisen “vaarallisen” näköisiä. Edelleen on erittäin kova juttelemaan =) Olen tässä pikku hiljaa tuumaillut josko ottaisi Titolle kissakaverin. Olisi sitten saman lajin toveri. Siihen menee kuitenkin vielä hetki. Laitan tuohon muutaman kuvan pojasta. Terveisin, Anu ja Tito

****

UROS, noin 2,5kk (heinäkuussa 2009) HUOM! luovutusikä 12vkoa

1.7.2009 noin 2-2,5kk sisarukset Tema, Tessa, Trina ja Tito (3 valkoista tyttökissaa ja 1 pikkukolli) on pyydystetty suljetun mielisairaalan alueelta ja etsivät nyt omaa kotia joko yhdessä tai erikseen.

Kotihoitaja kertoo: Kaikki ovat tottuneet koiriin (myös isoihin!) ja tykkäävät olla aikuisten kissojen seurassa. Tito on komea pikkukolli- rauhallinen, itsevarma, seurallinen, ei pelkää ketään eikä mitään-todellinen lauman päällikkö. Jos tuodaan ruokaa, pikkuinen johtaja tulee, laittaa käpälän lautasen päälle, nostaa päänsä ylös ja karjuu ihan kuin leijona. Sisarukset eivät tule vain odottavat, koska herran vatsa on täynnä ja se menee lepäämään.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.