Titi

06/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

20.4.2023

Titi muutti omaan kotiin yhdessä ystävänsä Luckyn kanssa kahden muun kissan kaveriksi.

 

Titi on utelias, kiltti ja leikissä kissa, joka etsii yhdessä loppuelämän kotia ystävänsä Luckyn kanssa.

30.3.2023

Titi saapui Rekku Rescuelle viime vuoden lopussa kodinvaihtajana. Hän tykkää olla mukana ihan kaikessa ja seuraa omistajaa milloin mihinkin. Hän tykkää leikkiä ja olla rapsuteltavana. Titi kehrää jo pienestäkin hipaisusta ja on todella iloinen ja utelias kisu. Sylissä hän ei niinkään viihdy, vaikka onkin hyvin seurallinen. Uusia ihmisiä aluksi vähän vierastaa, mutta hetken tutustumisen jälkeen antaa jo silittää.

Titillä oli Rekku Rescuelle saapuessaan hengitystieinfektioon viittaavia oireita, joten hänet tutkittiin eläinlääkärissä niiden osalta ja Luckylla olikin mykoplasma, klamydia ja kalikivirus.  Oireet näkyivät silmien rähmimisenä, punottavina ikeninä ja flunssaoireina. Hän sai useamman viikon antibioottikuurin, ja oireet ovat nyt väistyneet.

Titi tykkää yönsä viettää leikkien tai vaihtoehtoisesti ihmisen tyynyllä pään yläpuolella nukkuen. Hiekkalaatikolla käyminen sujuu ongelmitta. Ruokailuaikana Titi on aina ensimmäisenä paikalla ja kaikki ruoka maistuu todella hyvin. Titi etsii kotia yhdessä kaverinsa Luckyn kanssa. Luckyn kanssa juoksentelu ja painiminen on ehdottomasti Titin lemppari puuhia.