Titi-Uu

Lisätty sivulle: 2013-09-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Titi-Uu
19.9.2013 Titi-Uu sai kodin Nurmijärveltä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.6.2015 Lisätty Titi-Uulle kuva. Titi-Uu sai kaverikseen Mailiksen.

24.9.2013 Meillä menee täällä todella kivasti. Kissat ovat olleet yhdessä eilisestä lähtien ja ovat jo kovasti ystävystyneet. Titi on todella rohkea ja reipas pentu. Se tykkää tutkia kaikki paikat ja onkin jo niin tehnyt. Titille maistuu ruoka hyvin. Se syö omat ja Eeliksen ruuat hyvällä ruokahalulla. Olemme madottaneet Titin nyt kahtena päivänä ja huomenna on vika kerta. Laitoimme Titille oman hiekka-astian, mutta nyt kun ne ovat yhdessä, Titi tykkää käyttää Eeliksen astiaa. Onneksi Eelis ei ole ottanut asiasta nokkiinsa ja käyttääkin mielellään samaa astiaa Titin kanssa, sama kun ruoka-astian kanssa. Jos Eelis on syömässä ja Titi tulee siihen, niin Eelis antaa tietä pienemmälle.

Kissat leikkivät jo yhdessä. Juoksevat peräkanaa huoneesta toiseen ja “hyökkäilevät” toistensa kimppuun. Sanoisin, että viikon sisällä ne ovat parhaita kavereita. Eelis välillä murahtaa pennulle mutta ei tee sille mitään. Titi tällöin heittäytyy selälleen ja hetken päästä leikki taas jatkuu. Eelis on todella utelias näkemään mitä Titi milloinkin hommailee.

Titi viihtyy myös sylissä ja on kova kehräämään. Titi on ehkä enemmän minun perään koska olen ollut kotona kissojen kanssa joka päivä. Anne parka on joutunut olemaan töissä. Leikkiessä se ei ole vielä kertaakaan käyttänyt kynsiä tai purrut.

***

Leikattu naaraspentu, noin 11 viikkoa (6.9.2013), leikataan. Kotihoidossa Espoossa.

6.9.2013 Maito ja Blues sekä pienempi pentu Titi-Uu ovat tulleet yhdistykselle hoitoon Satakunnasta kissapopulaatiosta.

Titi-Uun kaverit ovat jo lähdössä omaan kotiin, joten toivottavasti Titi-Uu pääsisi myös pian hoitokodista siihen lopulliseen kotiin. :)

Titi-Uu on seurallinen ja pirteä tyttökissanpentu.

Titi-Uu on tottunut koiriin, kaniin sekä muihin kissoihin. Erityisesti rauhalliset ja kiltit koirat ovat tytön mieleen. Titi-Uussa on iso valloittava persoona, pienessä paketissa.

Titi-Uu on menossa sterilointiin sunnuntaina ja olisi valmis lähtemään uuteen kotiin viikon 37 loppupuolella.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpennun luovutusikä on 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.