Titi-U

2-3 v. (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Titi-U tuli Rekku Rescuen sijaiskotiin neljän pentunsa kanssa kesällä 2018, mutta on joutunut odottamaan omaa kotia vielä pentujen lähdettyä. Hänen sydämestään kuultiin sivuääni, jonka vuoksi tilaa on seurailtu. Vaiva ei kuitenkaan hidasta tätä neitiä, vaan hän nauttii elämästä täysillä kehräten.

19.2.2019

Titi-U on mahdottoman sosiaalinen ja kehrääväinen kissa, joka on tottunut sekä ihmisiin että koiriin. Myös kissakaverit ovat mieleisiä, ja pennuilleen (Fredrikson, Tuhdo, Houska ja Launo) Titi-U oli huolehtivainen ja leikkeihin innokkaasti osallistuva äiti. Mikään mahdottoman riehakas hän ei kuitenkaan ole, ja kaveriksikin sopisi parhaiten toinen tyttökissa. Ainoana kissana Titi-U ei viihdy, vaan kaipaa leikkiseuraa lajitoverista.

Vaikka Titi-U ei viihdy aivan sylissä, tulee hän mielellään kylkeen kiinni. Hän vaatii rakkautta hauskasti ottamalla tassuilla ihmisen kädestä kiinni ja painaa kasvonsa kättä vasten. Titi-U on hoitajansa mukaan myös mahdollisesti maailman kiltein kissa, joka antaa hoitaa ja käsitellä nätisti. Vieraita hän saattaa aluksi seurata vain kauempaa, mutta liittyy seuraksi kyllä todettuaan tilanteen turvalliseksi.

Titi-U on tottunut sijaiskodissaan koiriin, mutta ei silti välitä metelistä ja melskeestä. Titi-U on arka koville äänille ja varsinkin imuri sekä koiran haukkuminen saavat hänet piiloutumaan. Hän ei sovi tämän vuoksi myöskään perheeseen, jossa on pieniä lapsia, mutta varttuneemmat rauhalliset lapset ovat ok.

Titi-Uulla todettu sydänvika ei ole tällä hetkellä vakava, eikä vaivaa tyttöä mitenkään jokapäiväisessä elämässä. Vika ilmenee tällä hetkellä lähinnä sivuäänenä sydämen kuuntelussa. Koska sydänviat ovat kuitenkin eteneviä, tulee tilaa seurailla silti säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksilla. Etenemisvauhtia on mahdoton arvioida, ja Titi-U voi hyvin elää vanhaksi kissaksi ilman, että vaivoja ilmenee.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiia / 050 307 1736‬

Soittoajat: Maanantai klo 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Titi-U

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.