Tirriäinen

Lisätty sivulle: 2015-12-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tirriäinen
2.1.2016 Tirriäinen muutti toisen tyttökissan kaveriksi Helsinkiin.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2015. Kotihoidossa Helsingissä

19.12.2015 Tirriäinen on lähtöisin Etelä-Savon Hatsolasta pienestä kissapopulaatiosta. Hoitopaikkaan se saapui lokakuun lopussa itsekseen vain hieman yli 400 gramman painoisena ja huonokuntoisena. Mutta Tirriäiseltä löytyy sisua ja sen avulla neiti jaksoi kamppailla itsensä takaisin elävien kirjoihin ja voi nyt hyvin.

Tirriäinen on reipas ja leikkisä pikkukissa, jonka tulevassa kodissa tulee olla kiltti tyttökissa kaverina. Tirris ei vielä malta syliin pysähtyä pitkäksi aikaa, mutta silityksistä nauttii ja kehrää kovaan ääneen. Välillä liikkuva ihminen hieman pelottaa ja neiti siirtyy turvallisen välimatkan päähän seurailemaan tilannetta. Tirris ei sovi pienten lasten perheeseen, koska myös äkkinäiset liikkeet saavat sen kipittämään piiloon.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.