Tipu

Lisätty sivulle: 2007-08-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tipu
27.12.2007 TIPU MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

NAARAS, noin 6,5kk (joulukuussa 2007)/Vantaalla

4.12.2007 Tipu on sylikissa, tai jos Tipu ei pääse syliin niin Tipu on sohvakissa, seurailijakissa ja selkäkissa:) Tipun kaikki muut sisarukset ovat jo päässeet omaan kotiin, mutta seurallinen Tipuliini vielä odottaa sitä omaa ja oikeaa. Tipu on tullut meillä juttuun kaikkien kissojen ja koirien kanssa ja avoimen luonteensa ansiosta saattaisin kuvitella sen hyvin myös lapsiperheeseen.

20.11.2007 Tipuko arka, mitä vielä! Tipu, Tippa ja Tiki ovat päässeet nyt vakituisesti pois hoitohuoneesta ja tutustuneet meidän omiin kissoihin ja koiriin. Kaikkien kanssa on mennyt tosi hyvin ja Tipusta on tullut varsinainen sylityttö! Iltaisin se tulee istumaan syliin sohvalle ja välillä pusketaan niin paljon kun pienestä vartalosta voimaa lähtee. Todellinen fiksu kaunotar, osaa ilmeisesti avata joskus jopa ovenkin ja tietää mistä narusta vetää kun haluaa saada huomiota:) Ihana pikkukissa!

8.11.2007 Nyt on selvitetty identiteetti ja varmistin mikrosirun lukijalla että Tippa on mustista sisaruksista se reippaampi tapaus ja Tipu hieman arempi yksilö. Molemmat ovat toki ollee sylissä, joten harjoitus tekee mestarin:) Viimeisin villitys on ollut hoitohuoneen oven avusharjoitukset jotka jo kerran tuottivat tulosta ja kolmikko vilisti tutustumaan hoitohuoneen ulkopuoliseen maailmaan. Valitetavasti tutustumisreissun jälkeen täytyi palata takaisin omaan huoneeseen kun ei tahdottu aiheuttaa kolliherra Hunskille enemmän ärsytystä, se kun ei juniori kissoista juuri välitä. Tiki, Tippa ja Tipu ovat myös tutustuneet pikkuhiljaa koiriin, sillä meidän koirat ovat käyneet hoitohuoneessa vierailulla. Muut kissatkin tuntuvat kolmikkoa kiinnostavan, joten varmasti tulevassa kodissa saa mieluusti olla myös kissaseuraakin.

16.10.2007 Tiki, Tippa ja Tipu etsivät vielä omaa kotia, viime viikolla omaan kotiin lähti pentueen vauhtipoika Tino. Tippa ja Tipu ovat veljeensä verrattuna todella sirot pienet tytöt, ja niin musta parivaljakko ettei niistä nopealla, tai vähän tarkemmallakaan vilkaisulla erota kumpi on kumpi, sillä ovat kuin kaksi marjaa:) Toinen siskoksista on tällä hetkellä sakin reippain pakkaus, sen saa napata syliin ja silitellä, kisu sen kun kehrää. Pienet naskalikynnetkin on leikattu sopivan pyristelyn säestämänä ja ruoka maistuu, ihan raksuista ja purkkiruuasta keitettyyn seihin ja kanaan. Varsin hauskoja pieniä vipeltäjiä!

12.9.2007 Pentueesta Tiia on varattu, mutta muut odottavat edelleen omaa ihmistä. Kotihoitajan kertomaa: Tino on kiltti puolipitkäkarvainen poika, muut ovat arempia mutta nekin haluavat löytää kodin. Nyt ne asustavat yhdessä huoneessa ja ovat vähän varovaisia ihmisen suhteen mutta jos niiden kanssa leikitään ja oleillaan, niin niistäkin tulee tavallisia, kilttejä kissoja.

12.8.2007 Viiden kissan pentue Tiki, Tiia, Tino, Tippa ja Tipu (2mustaa + 3hopeanharmaata). Suloiset pikkukissat odottavat nyt omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.