Tipperary (nyk. Rusina)

Lisätty sivulle: 2014-08-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tipperary (nyk. Rusina)
20.9.2014 Tipperary (nyk. Rusina) muutti Espooseen kahden kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kdista:

29.9.2014 Tipperary, nykyään nimeltään Rusina on sopeutunut hienosti. Rusinalla ja Ruusalla on kovat juoksu- ja painileikit. Jopa meidän 14-vuotias Morits kollikin on innostunut tytöistä.

***

Leikattu naaraspentu. Syntynyt 06/2014. Kotihoidossa Helsingissä.

3.9.2014 Tipperary on joukon reippain ja leikkisin tyttö, joka tykkää kovasti myös silityksistä ja kehräyskin alkaa välittömästi Tipsulla silityksiä saadessaan.

Siskokset Ailwee, Ennis, Tipperary, Glenda ja Valentia siirtyivät yhdistyksen hoitoon etsimään omia koteja. Siskokset lähtisivät mielellään koteihin pareittain, tai rauhallisen tyttökissan kaveriksi.

30.8.2014 Lisätietoja tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.