Tipitii (nyk. Tesla)

Lisätty sivulle: 2014-10-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tipitii (nyk. Tesla)
28.10.2014 Tipitii muutti Espooseen koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.4.2015 Tesla (ent. Tipitii) on nyt ollut meillä n. puoli vuotta, ja meistä on ollut aivan mahtavaa oppia tuntemaan kissaa. Tesla on erittäin sosiaalinen kissa, joka tykkää rapsutuksista ja tykkää leikkiä. Olemme harjoitelleet Teslan kanssa valjaissa kävelyä, joka onnistuu kohtalaisen hyvin kunhan Tesla ensin saa tutustua ympäristöön.

Koiramme Maggie ja Tesla tulee hyvin toimeen. Useimmiten he antavat toisen olla rauhassa, nukkuvat vierekkäin jne, mutta välillä kaverukset jopa leikkivät hippaa tai painiottelua yhdessä. Tesla on vieläkin utelias ja peloton kaveri. Tapaaminen isäni koiran kanssa sujui loistavasti, kissa ei ollut koirasta moksiskaan, ja vieraat ihmisetkin kiinnostavat Teslaa. Tesla on pysynyt skeittilaudan päällä, on juossut jalkapallon perään, ja noutaa lelut paremmin kuin koirakaveri Maggie. Toisaalta tämä villi kissa osaa myös rentoutua ja nauttia elämästä. Olemme edelleen ihan hurmaantuneet tästä kissasta, joka oli meille täydellinen. Kiitos teille kaikille siellä Rekkurescue:lla! Teette todella tärkeätä työtä!

***

Leikattu urospentu, noin 10 vkoa. Kotihoidossa Vantaalla.

13.10.2014 Tipitii, Tirppa ja Tipunen ovat leikkisä ja suloinen pentukolmikko jotka etsivät kotia yhdessä tai erikseen. Omassa kodissa olisi hyvä olla kissa/eläinseuraa. Pienet ovat reippaita rellestäjiä jotka kipuavat vieraammankin ihmisen syliin ihmettelemään.

Kolmikon tarinasta voit lukea lisää yhdistyksen blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.