Tintin (nyk. Vili)

Lisätty sivulle: 2015-10-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tintin (nyk. Vili)
23.12.2015 Tintin muutti yhteiseen kotiin Järvenpäähän kasvattiveljensä Dupondin kanssa.

***

Leikattu urospentu, synt. 8/2015.

11.11.2015 Tintin on edelleen arka ja tarkkailee mieluusti tilannetta piilosta. Laserpointterin ilmestyessä kuvioihin ei poikaa kuitenkaan pidättele mikään, vaan se säntää innoissaan punaisen pisteen perään. Tintinistä on kehittymässä komea, suurikokoinen kollikissa, jonka punertavanruskea tiikeriturkki ja kauniit ruskeat silmät ihastuttavat. Oikein rauhallisena hetkenä Tintiniä saa jo silitelläkin ja lopulta kuuluu silittäjälle palkintona kehräys.

29.10.2015 Tuhannen turskateiksi Tintti-albumien innoittamana nimetyt pennut saapuivat Rekkujen kotihoitopaikkaan 18.10. Pennut ovat kotoisin Satakunnasta ja lähtöisin eri pentueista, mutta siitä huolimatta selvästi kasvaneet yhdessä. Dupond, Haddock, Miarka, Nushka, Tintin, Tuhatkauno ja Yamilah kohtelevat toisiaan kuin sisaruksia.

Saapuessaan pennut olivat arkoja ja matojen ja korvapunkkien vaivaamia. Tehokkaalla matokuurilla sekä ulkoloishäädöllä pentujen terveydentila on kuitenkin kohentunut silminnähden, ja ne ovat alkaneet kasvaa ja reipastua. Pennut syövät ja juovat hyvin, erityisen hyvin niille maistuu raaka liha. Myös hiekkalaatikon käyttö sujuu hienosti.

Tintin on upea punertavanruskea nuori kissaherra. Pentujen saapuessa poika oli korvapunkkien riivaama, mutta loishäätö on purrut hyvin ja Tintin on kasvanut ja sosiaalistunut hienosti. Tintin on yhä melko arka, mutta sallii jo silityksen ja yltyy välillä jopa kehräämään.

Tintin etsii kotia, missä olisi sille reipas uroskissa kaverina. Vaihtoehtoisesti Tintin voi muuttaa myös yhdessä toisen ”Tuhannen turskatteihin” kuuluvan kollipojan kanssa. Pienten lasten perheeseen arka pentu ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.