Tino

Lisätty sivulle: 2007-08-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tino
12.10.2007 TINO MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE KOIRAN JA KOLMEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

11/2007 Kuulumisia omasta kodista jossa kaverina kaksi kissatyttöä Nasu ja Pimu, kollipoika Poju sekä nuori kultainennoutaja Nella:

Tino (kavereiden kesken Tinkerö tai Tinothy Dalton jne jne jne…) keksii aina jotain uutta ihana hönöiltävää. Viimeisin väläys, just äsken, oli yrittää päästä paperikassiin sen kantolenkin kautta, tuloksena oli: kassi kaulassa. :D

Ruuasta jätkä välillä nirppailee; on mielestään jo niin iso kissa, ettei penturuokaa tarvitsis syödä. Unikaveriks kelpaa mun lisäks niin Nella, Poju, Pimu kuin Nasukin. Se nukkuukin joka yö mun vieressä (+Nellan ja/tai Pojun). Aamulla saa välillä herätykseks käden pesun tmvs, tosin tälläkin hetkellä jalkapohjasta löytyy pieni, mutta kipeä vekki, jonka herra sai aikaseks hyökkäillessään yön pimeydessä peiton alle… Hepuleita vedetään yksin, kaksin ja kolmisin + koira. Naapurit on varmasti onnessaan töminästä. Ja usko tai älä, mut toi 7kk:n ikänen kultsuneiti ei saa niin pahaa töminää aikaseks ku yks pieni keskenkasvunen Tino, ainakin siltä välillä tuntuu, kun ralli on pahimmillaan. Kaikkein eniten Tinolle on seuraa Pojusta, joka painii lähes päivittäin sen kanssa.

Ja huomionkipeys ei ole yhtään vähentyny! Ihan sama kelle juttelen, koiralla, puhelimelle tai kissoille, niin Tino on paikalla. Jos en sitä huomaa niin puskee nenään tai koittaa tassulla naamaa huomion saadakseen.

****

UROS, noin 4,5-5kk (lokakuussa 2007)/Vantaalla

12.9.2007 Pentueesta Tiia on varattu, mutta muut odottavat edelleen omaa ihmistä. Kotihoitajan kertomaa: Tino on kiltti puolipitkäkarvainen poika, muut ovat arempia mutta nekin haluavat löytää kodin. Nyt ne asustavat yhdessä huoneessa ja ovat vähän varovaisia ihmisen suhteen mutta jos niiden kanssa leikitään ja oleillaan, niin niistäkin tulee tavallisia, kilttejä kissoja.

6.9.2007 Tino on pentueen reippain ja rakastaa ihmistä!

12.8.2007 Viiden kissan pentue Tiki, Tiia, Tino, Tippa ja Tipu (2mustaa + 3hopeanharmaata). Suloiset pikkukissat odottavat nyt omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.