Tinka

Lisätty sivulle: 2007-07-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tinka
9.8.2007 Tinka muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

10.8.2007 Terveiset länsi-helsingistä. Hieman aroissa tunnelmissa vielä mennään. Eilen illalla pikkasen uskallettiin leikkiä muttei kovin lähelle päässyt. Piilopaikat neiti löysi heti. Itsekään en aluksi tiennyt kaikkia.. ehdin jo aamulla huolestua pahemman kerran kunnes löysin viimeisestä paikasta, josta tajusin katsoa, uunin takaa.

Kuivaruoka ei oikein ole tehnyt kauppaansa jo olenkin joutunut kaivamaan nuo kaapissa lojuneet aikuisten märkäruuat esiin.. ne ovat maistuneet senkin edestä.

Tänään ilokseni yllätyin kun neiti tuli syömään lohi-aterian viereen ja antoi silittää ja kehräsi kovasti. Hetken saikin sylissä rapsutella mutta pian alkoi taas pelottaa. Ja karkuun täytyi lähteä.. Olin juuri kirjottamassa että tarpeet on ilmeisesti vielä tekemättä kun hiekkalaatikko on tyhjä enkä nyt tutkaillessanikaan ole törmännyt toimituksiin missään… Mutta nyt rapisee
tuolla hiekkalaatikolla siihen malliin että jotain tapahtuu.

Eiköhän tästä vielä kotikissa saada :) Ainakin niin se rapsuttelu-sessio antoi ymmärtää. Ja noinkin pikaisesti vielä.. Tosin kova nälkä sillä taisi olla niin ei ollut vaihtoehtoja.. :P terv. Mirko et Tinka

****

NAARAS, noin 3,5kk (elokuussa 2007) / Järvenpäässä

25.7.2007 Pieni pesue Tinka, Taika ja Tassu odottavat kovasti omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen (kuvassa myös pentueen entinen asumus joka ei niin kehuttava ole edes kesäkelillä).

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.