Tinjami

16.05.2018

Alkuperä: Suomi

Ujohko mutta kiltti Tinjami on kaunis kiiltäväturkkinen tyttö, joka suhtautuu pienestä arkuudestaan huolimatta jo ennakkoluulottomasti ympäröivään maailmaan. Tinjami etsii kotia, jossa olisi leikkisä ja nuori(tai nuorekas) tyttökissa kaverina. Tinjami asuu tällä hetkellä sijaiskodissa Helsingissä.

11.11.2018

Rosmariini ja Tinjami muuttivat yhteiseen kotiin.

24.9.2018

Yönmusta kaunotar Tinjami saapui Rekuille yhdessä emonsa Inkun sekä sisarustensa Tillin, Rosmariinin ja Pippurin kanssa. Koko pesue oli pienikokoinen ja tarvitsi aktiivista ihmisen hoivaa alkutaipaleellaan. Muistona edellisestä elämästä Tinjamille jäi pieni arkuus, joka kuitenkin väistyy päivä päivältä.

Tinjami arkailee vielä kosketusta, mutta rapsutuksista se nauttii aina silloin kun rohkaistuu lähestyä ihmistä. Joskus Tinjami kuitenkin jo nukkuu mielellään sylissä ja tulee viereen köllimään. Se on kaikesta huolimatta erittäin utelias ja seurailee ihmisten puuhia kiinnostuneena. Aina kun kaapin ovi aukeaa, juoksee Tinjami salamana tutkimaan paikat. Jopa imuriin se on tutustunut ennakkoluulottomasti.

Kiipeily erinäisissä paikoissa onnistuu oikein taidokaasti eikä se lannistu, vaikka tippuukin välillä kuonolleen. Tinjami on kova leikkimään ja riehumaan, mutta on kuitenkin sisaruksistaan se kaikkein rauhallisin. Uudessa kodissa tulisi kuitenkin olla leikkisä ja kiltti tyttökissa kaverina, joka näyttäisi pikkuneidolle kotikissaelämän salat. Lapsiperheeseen Tinjami ei vielä tässä elämänvaiheessa sovi arkuutensa vuoksi, tai ainakin lasten tulisi olla jo yläkouluikäisiä.

HUOM! Kuten muitakaan Rekkukissoja, myöskään Tinjamia emme luovuta vapaanaulkoilevaksi!