Tinja

Lisätty sivulle: 2015-08-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tinja
23.8.2015 Tinja ja Tinni saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaraspentu kotihoidossa Helsingissä.

14.8.2015 Tinja on vielä hieman ujo, mutta pysyy sylissä kiltisti siliteltävänä. Muutaman kerran se on uskaltanut jo vähän torkahtaakin syliin, kehräystä odotellaan vielä! Ruoka maistuu hyvin ja kaikki hoitotoimenpiteet on onnistuneet ongelmitta.Tinja etsii yhteistä kotia siskonsa kanssa tai vaihtoehtoisesti reippaan tyttökissan kaverina. Pienten lasten perheeseen ei pentuja luovuteta niiden arkuuden vuoksi.

Tinni, Tinja, Toto ja Tonks ovat alkujaan Savonlinnasta ja saapuivat kotihoitoon Helsinkiin 6.8.2015. Pennut olivat tuolloin arviolta 13 viikkoisia. Pennut vaikuttavat terveiltä ja reippailta, vaikkakin ovat hieman ujoja. Ne saattavat vähän sähistä nopeaa lähestymistä, mutta kukaan ei ole kynsinyt tai yrittänyt purra. Kaikki pennut ovat sisäsiistejä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.