Timur (nyk. Rontti)

Lisätty sivulle: 2014-09-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Timur (nyk. Rontti)
25.10.2014 Timur sai kodin Riihimäeltä toisen kissan kaverina.

***

Leikattu urospentu. Syntynyt 4.7.2014, luovutus aik. 26.9.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

8.10.2014 Timurin sisarukset ehtivät jo muuttaa uusiin koteihinsa, mutta tämä pikkuherra odottaa vielä oikeita ihmisiään. Timur ei ole varsinaisesti arka, mutta tarkkailee vieraita mieluiten pienen matkan päästä ja hakeutuu siliteltäväksi vasta vähän pidemmän tuttavuuden jälkeen. Niin ujo Timur ei kuitenkaan ole että viitsisi mennä vieraitakaan ihmisiä piiloon.

Tällä hetkellä Timurin lempipuuhiin kuuluvat hurjat jahti- ja painileikit Valentina-emon kanssa, joten hakusessa olisikin koti toisen leikkisän kissan kaverina.

16.9.2014 Satakunnasta peräisin olevat emo Valentina ja pennut Andron, Timur, Larisa, Zoja ja Natalja saapuivat kotihoitopaikkaan, kun pennut olivat vasta parin päivän ikäisiä.

Timur on pentueen ujopiimä, joka hoitajan tulessa huoneeseen lymyilee yleensä jossain piilossa. Se antaa silittää ja tulee mukaan leikkeihin, mutta on enemmän omissa oloissaan kuin muut. Timur tarvitseekin siis vielä paljon rohkaisua rauhallisessa aikuiskodissa ja reippaan kissakaverin näyttämään sille mallia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.