TimoTei

Lisätty sivulle: 2010-11-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

TimoTei
1/2011 TIMOTEI LÖYSI OMAN KODIN PÄÄKAUPUNKISEUDULTA

****

UROS, noin 3,5-4kk joulukuun loppupuolella 2010/Helsingissä

28.12.2010 Timotein sisko ja kaverit ovat jo muuttaneet omiin koteihinsa, mutta Timotei yhä vain odottaa… Missä on tomeran ja suloisen pienen kollinalun rakastava ja ihkaoma koti ja ihminen?

Timotei on leikkisä, utelias ja komea kollipoika viirupöksyissään ja valkoisissa sukissaan. Hoitomamman henkilökohtainen mielipide on, että pienokaisesta tulee muhkean kokoinen ukkeli aikuisena, merkit tuntuisivat viittaavan siihen. : )

Timotei hieman vielä ujostelee vieraita ihmisiä, mutta kesyyntyy varmasti päästessään kotiutumaan pysyvään paikkaan ja ihmisiin. Kissakaverit ovat tosi kivoja ja olisikin mukavaa, jos tulevassa kodissa olisi pojalle karvainen kaveri.

5.11.2010: TimoTei on satakuntalaisen, noin 70 kissan populaation osakas. Sillä on ikää arviolta tällä hetkellä non 9 viikkoa. Hieman arka, mutta ottaa ruokaa kädestä ja saa jopa välillä silittääkkin. On kovasti isompien kissojen perään, varsinkin hoitopaikan kissakaveri Maisa on IHANA. MAMMA!! : D Ruoka maistuu ja leikkiminen on Kiwaa kuin mikä! Oikein tervehenkinen ja ruumiinen kollin alku.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.