Timjami (nyk. Hugo Boss)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Timjami (nyk. Hugo Boss)
1.11.2006 TIMJAMI MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

5.9.2007 Hei ajattelin lähettää vähän Timjami kissan kuulumisia. Ensinnäkin Timjami vaihtoi nimen Hugo Bossiin.. :)

Hugo saapui omaan kotiin 1.11.2006 Ensimmäinen päivä sujui mukavasti reviiriä tutkiessa. Jonka jälkeen oma reviiri tuli tutuksi. Herra on pärjännyt kaikin puoli hienosti. Kaveriksi herra sai tuommoisen tyttö kissan kesän alussa. Kaverukset tulevat toimeen mukavasti, Hugo ei vaan meinaa tajuta että tytön pitää saada itse syödä omat ruokansa, koska on niin laihassa kunnossa vielä, mutta sekin rupee sujumaan.

Herra on kauhea jutustelemaan, kotiin kun saapuu joku uusi tai vanha tuttava niin kauhia naukuminen alkaa ja pitää esitellä itsensä. Kaikkien kaveri ja sydämmen valloittaja poika on. :)

Ja yöt nukutaan äitin tyynyillä. :D Missään muualla ei näytä olevan niin mukavaa kun tyynyillä. Joten tästä syystä molemmat kissat saivat omat tyynyt. :)

Ohessa vielä liitteenä kuvia Hugosta ja Hugon ystävästä Emmasta. :)

Ystävällisin terveisin Janina

12/2006 ALUSSA: 1.11. Hugo pääsi omaan kotiin, poika oli aivan ihmeissään mistä oli kyse mutta kotona sitten rauhoittui. Tosin ensi reaktio oli hirveä huuto ja juoksentelu asuntoa ympäri. Mutta heti tajusi että tää on nytten sitten se mun koti. Niin ja ensimmäiset yöt menikin nukkuessa mun vieressä ja kehräten niin että mä en meinannut osata nukkua. :D Aamut alkaa hirveellä huudolla ja vessaan ei voi mennä pissalle ellen mä mee mukaan. Joten aamu toimet hoidetaan yhdessä. Jopa töihin kun olen lähössä ja vessassa meikaan niin poika nukkuu sen aikaan lavuaarissa. :) Siitä on tullut sen oma nukkuma paikka, ja sieltä se tuleekin mua aina vastaan kun kotia tuun. Niin ja enhän mä saa yksin edes suihkuun mennä kun poika tahtonee mukaan ja odottele joko lavuaarissa tai sitten salaa tulee suihkuverhon taakse. :) Mutta vettä se ei näytä pelkäävän. Iltasin on sitten niin mukavaa pojan mielestä kun oon menossa nukkumaan niin hän saa sitten leikki hepulin ja juoksee asuntoa ympäri ja käy pomppimasssa minunkin päällä. :) Nytten odotellaan Hugon kanssa joulua josko pukki toisi kaverin pojalle. :) Joulun odotusta. Terveisin Janina Ja Hugo

****

UROS, noin 3,5kk (syyskuussa 2006)

Timjami on juuri niin tavallisen näköinen pieni ruskeatiikeri kollin alku kuin olla ja voi. Kiltisti odottaa omaa kotia kotihoidossa Helsingissä jonne tuli 8.9.2006 Laku kissan kanssa.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 12.9.2006: Timjami ja Laku tulivat Suomeen samassa kantokopassa ja niistä on tällä yhteisellä matkalla tullut hyvät kaverit muutamassa päivässä. Uuteen asuinpaikkaansa ne tottuivat pikapikaa. Nyt ne jo köllöttelevät mieluusti vierekkäin. Timjami näyttää kuvissa vähän pelästyneeltä mutta on todellisuudessa rohkea ja leikkisä pikkupentu, joka uhitteli aluksi jopa isolle Suffelille. Pian Suffeli kuitenkin näytti niille olevansa pomo kodissa, jonne se tuli ensimmäisenä. Onneksi Timjami pääsee livahtamaan moneen rakoon, jonne isompi ei mahdu. Sieltä se sitten tarvittaessa sähisee ja murisee, ja tulee sitten kohta katsomaan, että mitä ne muut nyt tekevät. Kaikki kiinnostaa. Tassussa on sen verran valkoista, että näyttää, että se on kastellut joka jalan kärjen maalipurkissa. Timjami on hellyttävän pieni, söpö ja luottavainen villikko, viihtyy sylissä ja kehrää. Se sopeutuu varmasti laumaan kuin laumaan.