Tilli

16.05.2018

Alkuperä: Suomi

Tilli on kaunis raidallinen kollinalku. Keväällä sijaiskotiin tullessaan se oli arka ja huonovointinen ja koko pentue oli kasvusta jäljessä. Ne ajat ovat enää muisto vain ja nyt Tilli on normaalissa kasvuvauhdissa ja täynnä energiaa! Tilli etsii kotia, jossa olisi nuori(tai nuorekas) leikkisä kissa leikkikaverina ja ujompaa pentua ymmärtävät ihmisystävät. Tilli asuu tällä hetkellä sijaiskodissa Helsingissä.

28.10.2018

Tilli muutti omaan kotiin kahden muun kissan kaveriksi!

24.9.2018

Iloinen kollipoika Tilli on ihana pikkumies, josta tulee varmasti ajan kanssa aivan päällikkö kotikissa. Suurinta hupia on pennun tapaan leikit ja rallit sisarustensa kanssa. Tilli nauttii tutun ihmisen rapsutuksista, sillon kun se malttaa olla paikoillaan ja tulee välillä syliin nokosille. Tiettyä arkuutta ja epäluuloa pojassa vielä on, mutta se rohkaistuu koko ajan. Tillillä on utelias luonne, ja se haluaa päästä tutkimaan kaikki paikat. Jos johonkin kivaan paikkaan ei ole pääsyä, kuuluu tyytymätön miu!

 

Uudessa kodissa tulisi olla jonkin verran kissakokemusta sekä reipas kissakaveri jonka kanssa voisi riehua ja touhuta. Tosin, lempilelujaan Tilli ei aina halua jakaa ja se kipittää silloin muristen sisaruksilta pakoon lemppari leluhiiri suussaan. Tilli sopisi myös lapsiperheeseen, koska heistä Tilli saisi varmasti koulutettua mitä oivallisimpia leikittäjiä.

 

HUOM! Kuten muitakaan Rekkujen kissoja, myöskään Tilliä emme luovuta vapaana ulkoilevaksi.