Tilli

Lisätty sivulle: 2013-12-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tilli
13.2.2014 Tilli muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu naaras, noin 5v. kotihoidossa Vantaalla.

8.1.2014 Uusia kuvia lisätty Tillistä hoitopaikassaan.

26.12.2013 Tilli on kaunis mustavalkoinen kissa. Se on ollut sisäkissana koko ikänsä ja asunut viime vuodet omistajansa kanssa palvelutalossa. Jouluna omistaja joutui kuitenkin vanhainkotiin jonne Tilli ei valitettavasti voinut muuttaa mukana. Nyt Tilli tarvitseekin oman kodin.

Tilli on aktiivisen oloinen ja kova tyttö kehräämään. Se on tottunut olemaan ainokaisena vanhemman omistajan kanssa, mutta ehkä tämä reipas kissa pärjäisi myös isommassa perheessä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.