Tilia

Lisätty sivulle: 2016-07-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tilia
10.8.2016 Tilia sai kodin Espoosta toisen kissan kaverina-

***

Leikattu naaraspentu, synt. 26.4.2016.

29.7.2016 Tilia odottelee vielä omaa kotiaan, jossa olisi seurana leikkisä kissaneiti. Tilia on vauhdikas pikkuneiti, joka mielellään jo valloittaisi maailman ulkopuolella hoitohuoneen. Tilia tykkää ihmisen huomiosta, silityksistä ja sylityksistä, kunhan leikeiltään malttaa pysähtyä. Hoitopaikassa on vieraillut myös lapsia pentuja leikittämässä ja Tilia sopii hyvin myös lapsiperheeseen.

13.7.2016 Pennut Tilia, Tella, Troja, Thiago, Tavi, Terje ja Tristan saapuivat yhdistyksen kotihoitopaikkaan 12.5.2016 yhdessä emonsa Tiiran kanssa. Tiira on löytökissa Sastamalasta.

Tiirojen matkassa oli myös epäonnea kun pennut alkoivat yllättäen sairastelemaan, ja oireiden perusteella niillä todettiin calicivirus. Calici on kissoilla melko yleinen flunssavirus, joka kuuluu perusrokotusohjelmaan. Hyvällä tukihoidolla pikkutiirat kuitenkin tokenivat taudistaan ja ovat nyt onneksi kunnnossa ja kodin etsintä voi alkaa.

Tilia on todella reipas ja rohkea pieni kissatyttö, joka muuttaisi mielellään omaan kotiin yhdessä siskonsa Trojan tai Tellan kanssa tai vaihtoehtoisesti toisen kiltin tyttökissan kaveriksi.

Näistä hurmaavista palleroista emonsa kanssa löytyy lisää kuvia Kissasto blogista täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.