Tilhi

Lisätty sivulle: 2014-10-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tilhi
8.11.2014 Tilhi muutti omaan kotiin Espooseen ainoaksi kissaksi.

***

Leikattu naaras, noin 8 v. Kotihoidossa Vantaalla.

13.10.2014 Tilhi on ujo mutta lempeä ja hurjan hellyydenkipeä, suloinen neiti. Neitokainen viettää aikaansa paljon omissa piilopaikoissaan, mutta kun huoneeseen menee, istuu lattialle ja alkaa maanitella, hiipii syliin onnesta hyrisevä Tilhi joka heittää kuperkeikkaa, puskee, kehrää ja kuolaa onnesta huomiota saadessaan, jopa vieraankin sylissä. Tilhi rrrakastaa rapsutuksia ja sylissä olemista eikä ole saada siitä tarpeekseen. Tilhi tarvitsee vielä kuitenkin kokemuksia normaalista arjesta sekä rauhallisen ympäristön ja positiivista kannustusta. Kaikkein parasta Tilhin mielestä on hellyys, sylissä hemmottelu ja lepertely, hyvien kokemusten myötä tyttönen siirtää tätä rohkeutta toivon mukaan osaksi muutakin arkeaan.

Tilhi on samassa hoitopaikassa Tirppa, Tipunen ja Tipitii pentujen kanssa, mutta ei tunnu välittävän pienten seurasta ollenkaan. Kissakaveriin Tilhi suhtautuisi varmasti neutraalisti, mutta tärkeintä on oman ihmisen huomio ja hellyys, sopisi siis ainokaiseksi.

Tilhin tarinasta voit lukea lisää yhdistyksen blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.