Tilde

Lisätty sivulle: 2015-07-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tilde
15.8.2015 Tilde muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia kodista:

24.10.2015 Tildelle kuuluu hyvää. Poika on kasvanut kovasti ja hänestä on mahdottoman kivaa kiusata Rudolfia josta Tilde ottaa kovasti oppia. On ihanaa seurata pienen miehen kasvamista ja touhuilua. Tildestä on sukeutunut oikea seuramies ja sylikissa.

27.8.2015 Tilde on sopeutunut meille tosi nopeasti! Jo pari päivää tulonsa jälkeen poitsu oli kuin olisi asunut meillä aina. Kissamme Roosa, Ruth ja Rudolf olivat aluksi epäluuloisia uutta tulokasta kohtaan ja suhinaakin riitti, mutta nopeasti ne tottuivat pentuun. Nyt Tilde ja Rudolf ovat jo parhaita kavereita ja leikkivät yhdessä hurjia leikkejä.

Tilde tykkää kovasti tutkia paikkoja ja on erittäin utelias ja aktiivinen. Hän antaa jo silittää mielellään ja viihtyy myös hyvin sylissä ja kehrää kovaan ääneen. Tilde on erittäin hurmaava kissa!

***

Leikattu urospentu, synt. 9.5.2015.

5.8.2015 Tilde on osoittautunut veljessarjan vauhdikkaimmaksi. Pojalla on jännittävä harrastus, se tykkää siivoamisesta hoitotädin kanssa. :) Myös kaikki leikit maistuvat ja leikkikaverille kiitokseksi kuuluu iloinen kehräys. Vieraita ihmisiä Tilde arvioi hetken aikaa vähän kauempaa, mutta intoutuu sitten leikin varjolla tutustumaan myös heihin. Rapsutukset ja silitykset ovat kivoja juttuja, kunhan silittäjä ei ole liian äkkinäinen liikkeissään.

29.7.2015 Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan Nurmijärvelle tuotiin 8.5. viimeisillään oleva tiine naaraskissa. Heti seuraavana päivänä syntyivät kolme pentua Terri, Tilde ja Torsti, ja yhden päivän veljiensä perässä maailmaan putkahti nuorimmainen Ture.

Tilde on veljeksistä pienikokoisin eikä ilmeisesti aiokaan kasvaa isoksi, koska ruokaa hän syö vain sen verran kuin on pakko. Paitsi, jos tarjoillaan pikkuherran herkkua eli seitiä. Tildeä saa silittää, muttei se vielä ole kovinkaan kivaa hänen mielestään. Kaikki pennut kuitenkin reipastuvat koko ajan ja koko porukka on aina ovella vastassa, kun kotihoitaja saapuu huoneeseen.

Tilde etsii yhteistä kotia jonkun veljensä kanssa tai vaihtoehtoisesti kotia reippaan kollikissan kaverina. Pienten lasten perheeseen ei pentuja luovuteta niiden arkuuden vuoksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.