Tilda (Nyk. Tilli)

2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.5.2023 Tilda muutti omaan kotiin parhaan ystävänsä Lindan kanssa.

 

Tilda on parivuotias reipas ja sosiaalinen kissaneiti, joka etsii kotia yhdessä kaverinsa Lindan kanssa.  

28.3.2023

Tilda on tuimasta perusilmeestään huolimatta erittäin kiltti ja mukava kissa. Hän sai paljon kehuja eläinlääkäriltä hyvästä käytöksestään. Tilda on luonteeltaan melko rauhallinen tapaus, joka selkeästi arvostaa rutiineja. Tildan voi nostaa syliin ja hän pitää rapsutuksista. Iltaisin neiti tulee ihmisen vatsan päälle katsomaan telkkaria ja jää mielellään yöksi viereen tai jalkopäähän.  

Tilda rakastaa ruokaa ja hänelle maistuu kaikenlaiset tarjoilut. Neiti on myös osoittautunut hyvin älykkääksi kissaksi. Hän oppi hetkessä, miten saa herkut ulos haastavimmistakin aktivointileluista. Tilda pitää vieraista ja tulee rohkeasti eteiseen moikkaamaan heitä.  

Tytöt viettävät paljon aikaa yhdessä ja huolehtivat toinen toisestaan. Tilda näyttää Lindalle mallia, ettei vieraita tarvitse pelätä. Lindan ansiosta Tilda taas on alkanut leikkiä enemmän. Tytöt ovat täysin sisäsiistejä ja arki sujuu heidän kanssaan mukavasti. Nämä neidit voisivat sopia myös lapsiperheeseen, kunhan lapset ovat kissoihin tottuneita ja kissoilla on tarvitessaan mahdollisuus omaan rauhaan. 

Nämä tytöt tulevat kissapopulaatiosta, jossa kissoilla on todettu kissojen kaliki,- mykoplasma, – klamydia ja bordetella bronchiseptica -tartuntoja. Molemmat ovat sijaiskodissa saaneet Flumax-ravintolisää tukemaan hengitysteiden terveyttä ja ennaltaehkäisevästi. Flumaxia tulisi jatkaa myös uudessa kodissa aluksi ja samoin kaikissa stressaavissa tilanteissa tulevaisuudessa. Hyvä hammashoito on myös tärkeää läpi elämän.