Tiku

2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Tiku on jo seniori-iän saavuttanut kissarouva, joka viihtyy niin ihmisten kuin koirienkin seurassa.

9.11.2022

Tiku odottelee kaverinsa kanssa yhä sitä omaa kotiaan. Tytöt nauttivat elämästä sijaiskodissa, mutta se ikioma koti olisi tietenkin unelma!

Tikun korvasta löydettiin pieni patti, joka poistetaan eläinlääkärissä. Tikun terveydentila on kuitenkin ollut hyvä. Hampaita Tikulta on jo aiemmin poistettu muutama, ja koska hammassairauksia ei pystytä täysin parantamaan, tulisi uuden kodin olla taloudellisesti kykenevä sitoutumaan mahdollisesti suurempiinkin hammaslääkärilaskuihin tulevaisuudessa.

3.10.2022

Rohkea ja ystävällinen Tiku etsii kotia yhdessä Takun kanssa. Tiku ja Taku saapuvat Rekkujen sijaiskotiin niiden edellisen omistajan menehdyttyä. Tiku on kaksikosta se rohkeampi, joka ensimmäisenä lähestyy uusia ihmisiä, uskaltautuu tutkiskelemaan maailmaa kissojen oman huoneen ulkopuolella ja tutustuu sijaiskodin pieneen koiraan.

Tiku ja Taku nauttivat suuresti ihmisseurasta ja hellittelystä. Ne puskevat antaumuksella, pyörivät ympärillä ja rakastavat silityksiä ja rapsutuksia. Hoitotoimenpiteet sujuvat kissoilta ongelmitta ja niitä on helppo käsitellä. Kumpikaan ei ole hoitopaikassa nirsoillut ruuan suhteen. Kaikki tarjottu on kelvannut.

Eläinlääkärillä molempien kissojen hampaissa todettiin aika paljon hammaskiveä. Tyttöjen hampaat hoidettiin, ja Tikulta poistettiin muutama hammas. Suun terveyttä tulee tarkkailla säännöllisesti myös jatkossa, ja ikääntyville kissoille suositellaan vuosittaista eläinlääkärin tarkastusta.

Tiku ja Taku muuttavat yhdessä uuteen kotiin. Kaksikko tulee toimeen rauhallisten koirien kanssa, joten uudessa kodissa voisi mahdollisesti olla koirakaveri. Toisiin kissoihin suhtautumisesta ei ole tietoa, joten Tikua ja Takua ei sijoiteta kissakotiin.

Summary in English

Tiku is a calm senior cat who enjoys the company of people and dogs.

3.10.2022

Tiku arrived to her foster home after her previous owner passed away. Tiku is looking for a new home with her friend Taku. Tiku is very curious and likes to explore new things. Both cats enjoy human company and are easy to handle. They have gotten used to the foster home’s dog as well. Their new home could have a calm dog that is used to cats, but they don’t have experience of other cats so it would be best that they would be the only cats in their future home.

Tiku and Taku’s teeth were cleaned at the vet’s and Tiku had a few teeth removed. Yearly check-ups at a veterinarian are recommended for both cats because of their age.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Iina / 050 379 8774

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

iinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Tiku

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.