Tiki

Lisätty sivulle: 2007-08-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tiki
3.12.2007 TIKI MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

26.11.2008 Terveisiä Kulloonkylästä! Lavuaari alkaa käydä pieneksi, mutta kyllä tässä vielä mahtuu kissanpäiviä viettämään! (lisätty uusi lavuaarikuva) Terveisin Tiki

1.1.2007 Hyvää Uutta Vuotta kaikille tasapuolisesti t. Tiki!

7.12.2007 Miau! Muutaman päivän olen nyt asunut uudessa kodissani ja hyvin on mennyt. Olen tutkinut joka kolon, vaatekaapit ja kaikki. Parhaat paikat ovat vihreä tuoli, saunan lauteet, olohuoneen pöytä, ja öisin isäntäparin sänky. Kehuvat että olen seurallinen ja siisti poika. Lempileluni ovat vaaleanpunainen pallo jonka perässä on mukava juosta pitkin lattioita ja tietysti kiipeilyteline josta roikkuu peräti kolme hiirtä. Toki ensimmäisenä aamuna etsin vanhoja kavereitani talosta mutta totesin äkkiä että niitä ei nyt täällä ole ja ryhdyin muihin hommiin. Ruoka jota tarjotaan on ihan jees, olen ollut aika nälkäinen, sanovat että syön enemmän kun entinen kissa mutta ei se mitään, kyllä nuori kasvava kolli tarvitseekin paljon ravintoa.

Tässä muutama “äidin” ottama kuva minusta uudessa ympäristössäni. Terveiset kaikille sinne entiseen kotiin, pistän taas postia kun jotain erikoista tapahtuu. Tiki

****

UROS, noin 5,5-6kk (marraskuussa 2007)/Vantaalla

8.11.2007 Tiki se vaan komistuu kasvaessaan:) Sisarusten viimeisin villitys on ollut hoitohuoneen oven avusharjoitukset jotka jo kerran tuottivat tulosta ja kolmikko vilisti tutustumaan hoitohuoneen ulkopuoliseen maailmaan. Valitetavasti tutustumisreissun jälkeen täytyi palata takaisin omaan huoneeseen kun ei tahdottu aiheuttaa kolliherra Hunskille enemmän ärsytystä, se kun ei juniori kissoista juuri välitä. Tiki, Tippa ja Tipu ovat myös tutustuneet pikkuhiljaa koiriin, sillä meidän koirat ovat käyneet hoitohuoneessa vierailulla. Muut kissatkin tuntuvat kolmikkoa kiinnostavan, joten varmasti tulevassa kodissa saa mieluusti olla myös kissaseuraakin.

16.10.2007 Tiki, Tippa ja Tipu etsivät vielä omaa kotia, viime viikolla omaan kotiin lähti pentueen vauhtipoika Tino. Tiki on upean näköinen kollipoika, sen väritys ei pääse tosiaankaan oikeuksiinsa valokuvissa, eli luonnossa tämä kissanuorukainen on vielä upeampi ilmestys. Alkuun sylissä olo ei tuntunut Tikille mitenkään mahdolliselle harrastustoiminnalle, mutta nyt sitäkin on harjoiteltu. Silitykset ja rapsutukset kun otettaisiin mieluiten vastaan lattialla makaillen.

12.9.2007 Pentueesta Tiia on varattu, mutta muut odottavat edelleen omaa ihmistä. Kotihoitajan kertomaa: Tino on kiltti puolipitkäkarvainen poika, muut ovat arempia mutta nekin haluavat löytää kodin. Nyt ne asustavat yhdessä huoneessa ja ovat vähän varovaisia ihmisen suhteen mutta jos niiden kanssa leikitään ja oleillaan, niin niistäkin tulee tavallisia, kilttejä kissoja.

12.8.2007 Viiden kissan pentue Tiki, Tiia, Tino, Tippa ja Tipu (2mustaa + 3hopeanharmaata). Suloiset pikkukissat odottavat nyt omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.