TiiviTaavi (nyk. Tomek)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

TiiviTaavi (nyk. Tomek)
2/2006 Tiivataavi muutti omaan kotiin

***

Kuulumisia kodista:

8/2006 Hei, viime helmikuussa meille saapui pieni ja pörröinen pallero, joka arkaili ja katseli elämää mieluummin sohvan alta turvasta kuin tuli syliin. Meidän vanhemman kissan poika otti isäkseen, joskin Tikrulla kesti hiukan sopeutua omaan uuteen rooliinsa :) Nyt Tomek on mitä seurallisen nuoriherra, eikä jää rapsuttelusta paitsi mistään syystä. Poika juttelee ja seurustelee lähes taukoamatta, myös yöllä. Välillä saa ihmetellä mistä kaveri energiansa saa, kun nukkuminen ei kauheasti kiinnosta.

Edelleen Tikru on isähahmo ja kantaakin nykyään ylpeästi rauhallisen roolinsa talon herrana, seuraillen pienemmän sekoilua kuin päätään pudistellen. Nyt kesällä Tomek on kovasti innostunut lentävistä proteiinipaloista eli kärpäsjahtia harrastetaan ahkerasti, yleensä tuloksetta tosin. Kävimme tuossa leikkauksessakin ja sekin meni hyvin. Kaiken kaikkiaan parempaa kissaa emme olisi osanneet toivoakaan ja toivon mukaan Tomek ei olisi parempaa perhettä osannut odottaa, koska täällä on käsiä silittelyyn ja hellyttelyyn. Kiitos teille tekemästänne arvokkaasta työstä ja ihanasta pallerosta, joka löysi kotiin! Tomek,Tikru ja perhe

****

Uros, ikä noin 2 kk (luovutusikä 3kk).

Tiivi taavi myös orpolaumasta. Puolipitkäkarvainen mustavalkoinen hurmuri. Sosiaalinen niinkuin muutkin sisaruksensa. Luovutus viikoilla 5-6. Tallinnassa kotihoidossa.