Tiitus

Lisätty sivulle: 2013-01-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tiitus
2.2.2013 Tiitus muutti omaan kotiin Helsinkiin Nemo -kissan ja Romeo -koiran kaveriksi

***

Kuulumisia kodista:

21.3.2013 Tiitus on hyvin sopeutunut meidän huusholliin. Se on siis löytänyt paikkansa laumasta. Kaikenlainen hölmöily on Tiituksen ominta aluetta; verhojen rikkominen, ja lamppujen pudottelu, mun herättely klo 05 aamulla rapsuttelua varten, oikein sellanen kissamainen toiminta. Mä sanon Tiitusta hurina-purinaksi, kun se kehrää niin hirveän paljon ja kovaa. Nemo on ihan erilainen, se tottelee komentoja, ja katsoo ihmeissään vieressä Tiituksen puuhia. Vaikka niillä on ikäeroa vaan 3 kk, on Nemo paljon rauhallisempi tapaus. On hauska seurata, kuinka erilaisia ne on.

Kun tyttäreni katti, se harmaa, Simba tulee kylään, on luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Romeo-koira on aika pulassa näiden kauhujen kanssa. Mutta hyvin ne kaikki tulee toimeen, ja nukkuu mielellään mun sängyllä sulassa sovussa.

***

Leikattu urospentu, 12 vkoa (helmikuussa 2013), kotihoidossa Helsingissä

27.1.2013 Supersuloinen kissanelikko Taika, Taneli, Tiitus ja Tiuku ovat Satakunnasta yhdistykselle hoitoon tulleita emonsa hylkäämiä kissanpentuja. Aluksi ne olivat kotihoidossa Paimiossa, jossa niitä ruokittiin tuttipullolla, kunnes syöminen alkoi sujua omatoimisesti. Pentujen hieman kasvettua ne siirtyivät kotihoitoon Helsinkiin. Nelikko on madotettu useita kertoja, sekä rokotettu ensimmäisen kerran. Huomenna pirpanat viedään steriloitaviksi, sirutettaviksi ja saamaan tehosterokotteen. Noin viikon kuluttua pikkuiset olisivat valmiit muuttamaan omiin koteihinsa.

Kaikki neljä ovat hurjan reippaita kissalapsia. Heti hoitohuoneeseen mennessä alkaa kova hurina, kun neljän pennun kehruumoottorit käynnistyvät samanaikaisesti. Taika on porukan utelian, ja hoitohuoneesta halu maailmaa tutkimaan on kova. Taneli on joukon puhelian, ja sillä onkin joka päivä jotain juttuja kerrottavanaan. Tiituksen katse hellyttää kenet tahansa, eikä poikaa voi olla ottamatta syliin. Tiuku on porukan pienimpänä yrittänyt kovasti ottaa muita kasvussa kiinni, ja onkin onnistunut siinä jo hienosti.

Nämä neljä hurmaavaa kissanpentua viihtyvät kaikki sylissä, vaikka ei siinä kerralla niin kovin kauaa ehdi ollakaan. Lelujen perässä mennään vauhdikkaasti, ja syliinkin kiivetään – vaikka ihan itse lahjetta pitkin. Taika, Taneli, Tiitus ja Tiuku lähtevät mieluusti joko sellaiseen kotiin, jossa on jo kissakaveri odottamassa tai muuttavat sisaruksensa kanssa yhdessä omaan kotiin. :D

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.