Tiitiäinen

Lisätty sivulle: 2014-09-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tiitiäinen
3.10.2014 Tiitiäinen sai kodin kotihoitopaikastaan Espoosta kolmen kissan, koiran, kilpikonnan ja kalojen kaverina.

***

Leikattu urospentu. Luovutus aikaisintaan 25.9.2014. Kotihoidossa Espoossa.

27.9.2014 Tiitiäinen oli vasta nippanappa kolmeviikkoinen tullessan meille hoitoon heinäkuun puolessavälissä Wiktorin, Walentiinan ja NuuNuun kanssa. Niin pikkutirriä en ollutkaan aiemmin hoitanut, ja pian jouduin harjoittelemaan pienen kissan tehohoitoa, kun kunto heikkeni, ehkä sijaismamman maidon vähenemisestä johtuen. Hoito onneksi tepsi nopeasti, ja uskalsin taas nukkua yöni. Alusta asti tuntui, että Tiitiäinen on jotenkin erilainen, lutuinen pehmoinen pallero, joka antoi käännellä itseään miten vaan, nukahti mitä omituisimmissa asennoissa ja hereillä ollessaan oli täynnä tarmoa ja touhua. Mutta myös herkkä puoli löytyy ja silloin Tiitiäinen hyppää kainaloon nukkumaan kehräilyjen jälkeen. Myöhemmin joukkoon liittyi myös samanikäinen Wilhelmiina, Tiitiäisen hyvä kaveri. Vauhtia ei tältä porukalta ainakaan puutu!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.