Tiinu

n.6v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Tiinu on ympäristöään uteliaasti tutkaileva kaunis hopeinen neiti, mutta uudet asiat ja ihmiset jännittävät häntä vielä hieman.

1.12.2019
Saapuessaan sijaiskotiin kaksi kuukautta sitten Tiinu oli hieman arka, mutta on alkanut rentoutumaan ja luottamaan ihmisiin pikkuhiljaa.

Tiinu on innokas katselemaan televisiota erityisesti lastenohjelmat ovat hänen suosikkejaan. Erityinen sylikissa hänestä ei ole ainakaan vielä tullut, mutta tykkää kyllä rapsutuksista ja huomiosta. Luonteeltaan Tiinu on rauhallinen tutkiskelija jonka takia hän sopisi kotiin ainoaksi eläimeksi.

Tiinu tykkää leikkiä paljon, mutta tarvitsee siihen rauhallisen ympäristön. Hän pitää lempileluinaan onkileluja sekä hiuspompuloita (joilla kannattaa leikkiä vain valvottuna etteivät joudu vahingossa syödyiksi). Kovat äänet ja äkkinäiset liikkeet saavat hänet vielä säikähtämään, joten pienet lapset ja muut eläimet eivät ole Tiinun tulevassa kodissa toivottuja kavereita.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Elina / 045 214 3928

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Tiinu

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.