Tiihonen

Lisätty sivulle: 2014-03-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tiihonen
9.4.2014 Tiihonen sai kodin Hajalasta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

12.6.2015 Lisätty Tiihoselle kuvia omasta kodista, jossa se nauttii kesästä kissatarhassa! Tyttö on reipastunut kovasti ja valjaissa kävelykin onnistuu.

26.5.2014 Kuvaterveisiä Tiihoselta!

***

Leikattu naaras, noin 8 kk (s. 7/2013)

31.3.2014 Tiihosella olisi kiire löytää oma koti, sillä kotihoitaja on lähdössä lomamatkalle. Tiihonen on muutoin jo ihan reipas tyttö, mutta silittäminen on vielä melko jännittävää.

27.3.2014 Neiti Tiihonen on kaunis, hoikka, pitkäraajainen kilpparikuviollinen pieni kissa, joka on elänyt elämänsä ensimmäiset kuukaudet ilman kunnollista ihmiskontaktia ja siksi ihminen vielä pelottaa. Kiinniottamisesta tyttö ei pidä ja saakin aikamoisen sähinä- ja rimpuilukohtauksen siitä. Myös silittäminen vähän pelottaa ja tyttö saattaa läpsäistä vähän silittäjää. Pohjimmiltaan tyttö on kuitenkin hyvin utelias ja kiinnostunut ihmisestä, kunhan saa itse lähestyä. Tiihonen etsiikin lapsetonta kotia, jossa on kokemusta kissoista ja jossa ymmärretään arkaa kissaa ja osataan antaa tytölle aikaa kesyyntyä. Ajan kanssa tytöstä muovautuu varmasti rakastava kotikissa.

Toisista kissoista Tiihonen tykkää kovasti ja uudessa kodissa olisikin tärkeää olla ainakin yksi reipas kissakaveri. Tiihonen on vielä alle vuoden ikäinen, mutta pennuksi aika rauhallinen. Parhaiten sen saa innostumaan leikkimään laservalolla ja leikin kautta arkalainen reipastuu ja muuttuu aivan eri kissaksi. Myös kädestä syöttäminen on auttanut tutustumaan ihmiseen. Tiihosen kotihoitaja on lähdössä matkalle parin viikon päästä ja olisikin hienoa, jos tytölle löytyisi oma koti jo ennen sitä.

Jare, Henrik ja Tiihonen tulivat Rekkujen hoitoon Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.