Tiiger

Lisätty sivulle: 2014-11-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tiiger
22.6.2015 Tiiger ja Tigrinna saivat kodin Espoosta.

***

Leikattu uros, aikuinen. Kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

31.1.2015 Tiiger on todella sosiaalinen ja aktiivinen kissa, aina siellä missä mekin mukana puuhailemassa. Tiiger sopeutuu muutoksiin nopeasti, ja on jo ensi päivistä asti hyppinyt omatoimisesti syliin. Harvoin kuitenkaan rauhoittuu pitkäksi aikaa paikalleen rapsuteltavaksi, vaan puskee ja touhuaa omiaan sylissäkin. Lelut on ihan ykkösjuttu ja molemmat kissat myös hyppivät huiman korkealle ja kaikki ylähyllytkin oli tutkittu jo ensimmäisen päivän aikana. Kynsien leikkaus ja muu käsittely on hoitunut helposti ja kaikki ruoka maistuu. Aivan ihana kissa kaiken kaikkiaan komeine korvatupsuineen!

27.1.2015 Tiiger ja Tigrinna muuttivat kotihoitoon Helsinkiin. Pariskunta asettui nopeasti uuteen paikkaan, vaikka Tiigeriä ensimmäisenä iltana vähän jännittikin. Nyt Tiiger jo hyppää reippaasti kotihoitajan syliin ja on mukana kaikissa kodin askareissa yhdessä Tigrinnan kanssa!

26.11.2014 Tiiger ja Tigrinna etsivät yhteistä kotia.

Tiiger on oikein sosiaalinen ja reipas kissapoika, ikää tällä pariskunnalla voisi olla noin 5 vuoden paikkeilla. Tiiger nauttii rapsutuksista ja tulee vieraankin ihmisen hellittäväksi. Syliinkin sen saa ottaa, mutta enemmän se tykkäsi olla vieressä siliteltävänä.

Tiiger ja Tigrinna ovat asuneet vanhan mummon luona eivätkä olleet pahemmin tottuneet vieraisiin ihmisiin. Tarhalle pariskunta tuli elokuun 2014 lopulla. Tiigerille on hieman kertynyt hammaskiveä, mutta se pääsee hammashuoltoon ennen uuteen kotiin lähtöä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 140 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.