Tiia (nyk. Mörri)

Lisätty sivulle: 2013-08-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tiia (nyk. Mörri)
19.10.2013 Tiia sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

28.10.2013 Hyvin on mennyt vaikka aika veijari tuo on. Pöydille loikkaa heti kun silmä välttää, omaa ruokaa ei siis voi jättää hetkeksikään ilman valvontaa. Matolääkkeetkin on menneet hyvin alas, kun olen murskannut ne märkäruoan joukkoon. Ja tuo kerjää pahemmin kuin koirat. Loikkaa heti sohvalle tai pöydälle perääni ja tulisi lautaselta myöskin ottamaan, jos en kieltäisi. :D

Mutta ihanan pehmoinen turkki ja suloinen luonne pohjimmiltaan. Stereotyyppisesti löysi paikkansa myös läppärin päältä kesken surffailujeni.

Leikkiä jaksaa niin itse kuin minunkin kanssa. Ja kissanminttupallo oli ensimmäisenä iltana aivan märkä kuolasta. Kynnet tarttuivat kaikkialle kiinni, joten kokeilin leikata niitä. No, hyvinhän sekin meni, kun toinen oli ihan unisena vieressäni sohvalla.

Kiteytettynä luonne on erittäin eloisa ja kissamainen, mutta suloinen ja kiltti.

***

Leikattu naaras, aikuinen

5.9.2013 Tiian iäksi on tarhalla arvioitu noin 1-2 vuotta. Tiia on saatu kiinni Pärnusta kesäkuun loppupuolella.

26.8.2013 Tiia on hienolla puuhkahännällä varustettu, todella ystävällinen ja ihmisrakas kissaneito. Tiia nautiskeli kovasti huomiosta ja sylissäkin sitä sai kääntää ja vääntää, Tiia vaan kehräsi onnellisena. Tiia näyttäisi tarhalla tulevan hyvin toimeen muiden kissojen kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.