Tigrinna

Lisätty sivulle: 2014-11-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tigrinna
22.6.2015 Tigrinna ja Tiiger saivat kodin Espoosta.

***

Leikattu naaras, aikuinen. Kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

31.1.2015 Tigrinna-kaunotar ei viihdy huomion keskipisteenä, vaan on enemmän tarkkailijatyyppi. Hieman ujo tyttö on vielä, mutta kiltti ja viihtyy välillä sylissäkin. Tigrinna nauttii etenkin pään alueelta paijailusta. Ennen ja jälkeen aterioiden Tigrinna tulee usein jalkoihin pyörimään, puskemaan ja kehräämään. Tigrinna on ihan hulluna ruokaan ja leikkimiseen, ja kun jompaa kumpaa on tarjolla unohtuu kaikki ujous. Vaikka Tigrinna on aika pienikokoinen, on sillä mieletön hyppyvoima ja se pääsee katon rajassa oleville hyllyille helposti. Ujoudesta huolimatta tytöllä riittää siis energiaa!

27.1.2015 Tigrinna ja Tiiger muuttivat kotihoitoon Helsinkiin. Molemmat ovat nopeasti asettuneet uuteen paikkaan ja Tigrinnakin tulee hienosti tekemään tuttavuutta hoitajiinsa. Neiti on erityisen perso herkuille, joten niiden avulla saa Tigrinnasta nopeasti itselleen kaverin!

29.12.2014 Lisätty Tigrinnalle uusi kuva! Tigrinna on alkanut hieman reipastumaan tarhalla eikä enää piilottele niin paljoa.

26.11.2014 Tigrinna ja Tiiger etsivät yhteistä kotia.

Tigrinna ja Tiiger ovat eläneet vanhan mummon luona vailla muita ihmiskontakteja. Tästä syystä Tigrinna vielä arastelee vieraita ihmisiä. Se on kuitenkin erittäin kiltti luonteeltaan ja tarhan tutut hoitajat saavat jo ottaa sen syliin siliteltäväksi. Tiigerin nähdessään Tigrinnan häntä nousee pystyyn ja se liikuskelee melko rohkeastikin huoneessa. Tigrinna myös näyttää paljon rauhoittavia signaaleja kertoen, että ei halua mitään pahaa kenellekään. Tiigerin sosiaalisella mallilla ja rauhallisessa kodissa uskoisin Tigrinnastakin tulevan ihana lemmikki. Uuden kodin tulisi kuitenkin varautua kesytystyöhön ja rauhalliseen kotiuttamiseen Tigrinnan kanssa.

Tigrinna ja Tiiger ovat tulleet tarhalle elokuun 2014 lopulla.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 140 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.