Tico

Lisätty sivulle: 2014-08-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tico
1.9.2014 Tico sai kodin Espoosta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

5.9.2014 Meillä on mennyt Ticon kanssa todella hyvin! Sunnuntaina kotiin päästyämme Tico majaili alle 10 minuuttia kuljetusboksissa ja sitten lähtikin jo tutkimaan paikkoja. Ainoastaan ensimmäisenä päivänä Tico hieman arasteli, ja sillonkin se jo leikki innoissaan! Ja jo ensimmäisenä yönä se tuli nukkumaan meidän viereemme. Tico tulee mielellään syliin, puskee paljon ja on oikea kehruukone! Simban kanssa ne ovat ihmetelleet toisiaan ja Tico puskee välillä Simban poskea vasten. Simba on ottanut Ticon kaikinpuolin hyvin vastaan. Köllöttelevät myös paljon yhdessä. Ticon ruokahalu on hyvä ja se leikkii paljon! Tälläkin hetkellä Tico nojailee konetta vasten ja kehrää.

***

Leikattu urospentu. Luovutus aikaisintaan 29.8.2014, kotihoidossa Helsingissä.

17.8.2014 Tico on pentueen hieman ujompi tapaus, ei kuitenkaan voi mitenkään araksi sanoa. Tico saattaa kipittää piiloon/pakoon, jos sitä lähestytään nopeasti, mutta sylissä kuitenkin osaa myös rentoutua ja kehrää, vaikka aluksi saattaakin miukua ja rimpuilla. Tico ei pelkää lapsia, jos he lähestyvät pikkuista rauhallisesti. Leikin lomassa Ticosta ei ujoutta huomaa kyllä ollenkaan. Ticolle reipas ja leikkisä kissakaveri olisi hyvää seuraa.

Rico, Tico, Tara, Zelda ja Ruu sekä emo Mila ovat alkujaan Porin tienoilta ja tulivat Helsinkiin kotihoitoon pentujen ollessa 4-5viikon ikäisiä. Kaikki pennut ovat luonteeltaan todella kilttejä, vilkkaita ja leikkisiä. Eivät pure tai raavi. Korkeintaan sähisevät, jos pelästyvät jotain. Välillä myös murisevat toisilleen, puolustaessaan esim. herkkupalaa. Pennut leikkivät keskenään, mutta myös itsekseen. Ovat tottuneet vieraisiin aikuisiin ja lapsiin. Pennut on matolääkitty ja kynsiä on leikattu useaan kertaan eli ovat tottuneet myös epämielyttävämpiin hoitotoimenpiteisiin. Pennut ovat sisäsiistejä ja muutenkin siistejä kissoja.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.