Tiara

Lisätty sivulle: 2008-04-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tiara
7.6.2008 TIARA MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

6/2008 Heippa, tääl ollaa pikkuhiljaa kotiuduttu ja tultu kokoaja rohkeemmaks. Ny o meneillää piäni takapakki, ko oltii eile sterilaatios, ni ollaa jouduttu aika paljo kiusaa pikkust. Yäl Tiara oli viäl saanu sukkapuvu auki, ja tänää ko yritettii laittaa sitä kii, ni koko puku irtos. Oon täst pia lähdös ostamaa pantaa ja muavikaulurii, enne ko Tirsku saa nualtuu haava auki. Kunpa tää hässäkkä jo loppus, ni saatas alkaa keskittyy mukavampaa yhteiseloo. No mut onneks leikkaus meni hyvi, vaiks siin oli sit tosiaa käyny nii ko Paula pelkäs, eli Tiara oli tiine ja sikiöt poistettii leikkaukse yhteydes. Kyl tuli äiskält itku, iha vaa siit ajatuksest, vaiks onha se tiätenki selvä, ettei Tiara hommast kärsiny. Mut siis nyt tääl o kaikki hyvi, Tiara o utelias ja eläväine kisu, tykkää lekkii, jopa syä kädest, mikä o niiiiin ihanaa! Kiitos viäl Paulalle ja Rekkurescuelle! Kirjottelen taas, T:Tirpana&äiskä+co

****

NAARAS, noin 6kk (toukokuussa 2008)

8.5.2008 Tiaran silmä on nyt leikattu kuntoon ja ohessa on uusia kuvia toipilaasta.

31.3.2008 Tiara odottaa omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa. Tiaran silmä leikataan ja sen jälkeen se on valmis lähtemään omaan kotiin.

Kertomus Tallinnasta: “Ainoa pennu joka eli kylmän talven yli pahamaineisen Rottermannin keskuksen raunioilla mutta raaka elämä on jättänyt jäljen- silmä on vioittunut ja se pitää leikata.

Lapsuus ei ollut ruusunen mutta pennu on iloinen ja utelias, tykkää kissaseurasta, on ystävällinen ja edes luottaa ihmiseen ja haluaa hyväilyyttä. Vaikeat ajat ovat takana ja pikkuinen alkaa nauttia kotikissan elämää. Se saa voimistua ja odottaa ikioma kotia ja rakastava perhettä.”