Tiana

Lisätty sivulle: 2012-07-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tiana
12.9.2012 TIANA SAI VELJENSÄ STITCHIN KANSSA OMAN KODIN HOITOPAIKASTAAN

*****

21.9.2012 Rakkaat pikkuiset Tiana ja Stitch sitoivat lauman niin tiiviisti yhteen ettei voinut muuta kuin pitää sisaruksista molemmat. Meidän perhe on täysi, kissat on onnellisia, ja kun kissat on onnellisia niin olen minäkin!

Tiana pieni tähtisimmu, mamman oma sylimussu tuli jäädkseen <3

*****

NAARASPENTU, noin 11 viikkoa (heinäkuun lopussa 2012) kotihoidossa Vantaalla

31.7.2012 Ihanainen, juttelevainen ja kehrääväinen nelikko Tare, Stitch, Mushu ja Tiana saapuivat Satakunnan suunnalta kotihoitoon pääkaupunkiseudulle ja heti alkuun oli pikkukissojen matkassa huonoa tuuria. Matokuuri veti nelikon hyvin huonovointisiksi, ruoka ei maistunut eikä pikkuisten painot nousseet – hoitajan homma oli nesteyttää ja ruiskuruokkia pentuja kunnes ruokahalu alkoi pikkuhiljaa palailla. Ilmeisesti tullessaan hyvin matoiset pikkukissat on nyt vaikeuksien jälkeen madotettu useampaan kertaan ja rokotettu kahdesti, ja kaikki neljä ovat reippaita, hyvinvoivia, energisiä ja ihan valmiita lähtemään omaan kotiinsa :)

Kaikki neljä ovat reippaita ja mahdottoman kovia kehräämään! <3

Tiana on joukon pikku tohottaja, söpönassu hassumassu. Osaa katsoa napittaa niin suloisesti suoraan silmiin että unohtuu jo se että on juuri hetki sitten puraissut hoitajaa nenästä.. melkoinen touhutyttö, tykkää olla kaikessa mukana ja kiipeää itsekin syliin, tahtoo kovasti huomiota. Tiana on vähän vallaton tapaus, vaatinee ehdottomasti kissakaverin tai tulee tylsää :)

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.