Thor

Lisätty sivulle: 2011-06-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Thor
10.1.2012 THOR MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN

****

AIKUINEN UROS / Järvenpää

21.11.2011 Lisätty Thorista sylikuva.

15.11.2011 Thor odottaa edelleen omaan kotiin pääsyä. Nyt alkaisi olla jo vähän kiire, sillä hoitaja joutuu muuttamaan vuoden vaihteessa.

“Olen iloinen ja pentumainen karvakorva ja hoitotädin kainalossa yöt viihtyvä halikisu. Olen pikkuisen ujo uusien ihmisten kanssa aluksi, mutta totun uusiin tyyppeihin nopeasti ja sitten olen oma hurmaava itseni! Olen hirmuisen kiltti, ja toivoisinkin pääseväni rauhalliseen kotiin joko ainoaksi kissaksi tai toisen kiltin kissan kaveriksi. Hoitokodin toinen kissakaveri on vähän liian äkkipikainen enkä oikein osaa varoa sen kiukunpuuskia. Hoitotäti joutuu muuttamaan joten alkaisi olla kiire löytää oma koti! Olen hiljainen, sen sijaan että maukuisin, ilmoitan asiani kuiskaten.”

27.6.2011 Thor ja Freija odottavat omaan kotiin pääsyä, joko yhdessä tai erikseen, kotihoitopaikassa Järvenpäässä.

Thor on leikkisä ja pentumainen puolipitkäkarvainen kolli. Se rakastaa
huomiota ja harjausta. Thor tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa, ei
säiky eikä edes ole sähissyt kohdatessaan kotihoitajan omat kissat. Olisikin
hyvä, jos Thor pääsisi kotiin, jossa on aktiivinen kissakaveri tai ehkä sen kaveriksi voisi muuttaa joku kissapuutarhan nuoremmista pennuista. Thor on
aivan hirmuisen hurmaava ja ystävällinen kaikkien kaveri.

Thor ja Freija ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.